amrdata 20 ارسال شده در مرداد 90 با سلام من ماژول نمایش خطی تصاویر جومینا را نصب کردم اما وقتی فعال می کنم و تمامی تنظیمات را طبق تصویر زیر وارد می کنم باز هم به مشکل بر می خورم یعنی طبق تصویر دوم به نمایش در میاد من تنظیمات را طبق تصویر زیر وارد می کنم : [align=RIGHT]خواهشا اگر تنظیم خاصی داره بگید تا من انجام بدم:thankyou: [/align][/align]در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomsol 0 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز اون گزینه ساده را روی خودکار قرار دهید درست می شود . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز قرار دادم اما متاسفانه مشکل هنوز برقراه متشکر در پناه حق :heart:ببخشید فراموش کردم عکس را بزارم بعد از زدن گزینه خودکار این گونه میشه [align=CENTER] [align=RIGHT] در پناه حق :heart:[/align][/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در مرداد 90 ببخشید دوباره پست ارسال می کنم خواهشا جواب بدید هنوز مشکلم پابرجاست در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در مرداد 90 سلام امير جان فكر كنم اين ماژول يكم مشكل داره من كه اصلا نتونستم عكسي رو درونش به نمايش در بيارم:1: صبر كنيد بزرگان جومينا يه تست بكنند:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در مرداد 90 حامد جان من هر کاری کردم نتونستم به نمایش دربیارم مگه بزرگان عزیز جومینا قبل انتشار تست نکردن :huh: همچنان منتظر جواب مدیران هستیم در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در مرداد 90 من تا این ماژول رو تو سایت گذاشتن نصب کردم متاسفانه مشکل داشت کسی هم جوابمو نداد برش داشتم!!!! هر بلایی سرش آوردم اما نشد. منم منتظر جوابم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوستان شايد اين ماژول براي جوملا 1.6 باشه حالا ببينيم يكي از مديران بايد تست كنه و جواب بده :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در مرداد 90 مرسی دوست عزیز حامد جان گویا کسی قصد نداره جواب این تاپیکو بده نسخه اصلی این ماژول اینجاست : http://www.inwebpro.gr/en/modules/joomla-modules [align=RIGHT] دانلود ماژول از سایت سازنده در این لینکی که گذاشتم برای دانلود دو تا فایل درونش هست - یکی برای جوملا 1.5 و یکی برای جوملا 1.6 دیگه جریان چیه که کار نمی کنه الله اعلم ... فکر کنم باید قید این ماژول را بزنیم چون گویا .... اگر مشکل حل شد منم بی خبر نذارید - خیلی به این ماژول نیاز دارم در پناه حق :heart:[/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مرداد 90 بايد صبر كنيد اقاي تهراني و يا شمسي يا دوستاني كه ماژول رو بهينه سازي كرده اند بررسي كنند ! در صورت رفع مشكل در سايت اصلاح خواهد شد ! ممكن است مشكل به خاطر قالب هم باشد چون افزونه ها تست و بهينه سازي ميشوند ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در مرداد 90 مرسی جناب آقای گنجی راستش این نسخه اصلی افزونه هم مشکل داره البته یکی دیگه پیدا کردم که تا حدودی میشه گفت شبیه به همونه اگر امکانش هست یکی فارسیش بکنه..... ***************** در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 90 سلام تست شد و کاملا هم درست کار میکنه دوستان بزارین یه توضیح کوچک خدمتتون بدم که هم برای این افزونه به دردتون میخوره و هم برای افزونه های دیگه ببینید وقتی در سایتتون شما از jquery استفاده میکنید وقتی 2 تا jquery استفاده میشه با هم تداخل میکنند در این باره بارها توضیح داده شده حتما در سایتتون دارید از jquery دیگه ایتفاده میکنید . ممکنه این jquery اسلاید شو نباشه و یک پلاگین داره از ان استفاده میکنه که براحتی میتونید با source گرفتن از صفحه متوجه بشید داستان چیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در مرداد 90 مرسي آقاي تهراني حالا اگر بخواهيم از چند تا jquery استفاده كنيم اون موقع چه بايد بكنيم راه حلي داره ؟ تشكر در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مرداد 90 قبلا در اين مورد در انجمن پلاگين و راهكار ارائه شده و ميتوانيد جستجو كنيد ! مانند افزونه زير http://forum.joomina.ir/thread-2452.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza66_27 0 ارسال شده در آبان 90 [sizhttp://forum.joomina.ir/images/shekl/thankyou.gife=medium]دست همتون درد نکنه مشکل ماژول خطی رفع شد.........:heart:[/size] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad-tashi 11 ارسال شده در آبان 90 آقا من همین خیلی 2نبال ایم ماژول البته فعالش هستم اگه کسی میتونه این ماژول رو سروسامان بده مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 آقا من همین خیلی 2نبال ایم ماژول البته فعالش هستم اگه کسی میتونه این ماژول رو سروسامان بده مرسی منظورتون رو بیشتر توضیح بدید متن بالا کاملا ناخواناست آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad-tashi 11 ارسال شده در آبان 90 الان من یه مشکل دارم اونم اینه که روی اینترنت اکسپلور ie به این صورن که گذاشتم میاد ولی تو فایر فاکس فقط فلش ها میا د.... چکار کنم .....؟؟؟..... ضمنا از قالب وب 2 استفاده میکنم .... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 سلام دوست عزیز تصویری که قرار دادید لود نمیشه لطفا در آپلود سنتر جومینا به آدرس www.jmdownload.ir آپلود نمایید و در صورت امکان دمو قرار هم قرار بدید آرزومنند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad-tashi 11 ارسال شده در آبان 90 بفرمایید اینم عکس ها در تا جومینا------------- تو دوتا موقیعت مختلف گذاشتم و در IE این طوریه و در جوملا نماید .... http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=13211804941.png ---------- http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=13211804942.png دوستان کسی نمیتونه کمکم کنه ؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad-tashi 11 ارسال شده در آبان 90 دوستان یعنی این مشکل من حل نمیشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad-tashi 11 ارسال شده در آبان 90 آپپپپپپپپ UpPP نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
صدرا حسابی 3 ارسال شده در آبان 90 یا یه قالب دیگه تست کنید ببینید بازم این مشکل رو دارید، چون افزونه مشکلی نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad-tashi 11 ارسال شده در آبان 90 با یه قالب دیگه هم تست کردم .....موقعیت ها رو عوض کردم و.... بازم نشد ..... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آبان 90 با سلام دوست عزیز قبلا مقالعه ی در مورد هماهنگ کردن قالب ها با ie در بخش مقالات تیم قرار دادم میتونید با مطالعه اون و کمی تلاش مشکلتون رو حل کنید موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر