janaga 2 ارسال شده در مرداد 90 من جوملا1.6 رو نصب کردم نمی دونم چرا در صفحه ورودی( همونجا که باید یوزر و پس رو وارد کنم) این کدا میاد؟ Warning: set_time_limit() [function.set-time-limit]: Cannot set time limit in safe mode in /home/marandci/public_html/joomla/libraries/joomla/filesystem/folder.php on line 548 Warning: set_time_limit() [function.set-time-limit]: Cannot set time limit in safe mode in /home/marandci/public_html/joomla/libraries/joomla/filesystem/folder.php on line 548 Warning: set_time_limit() [function.set-time-limit]: Cannot set time limit in safe mode in /home/marandci/public_html/joomla/libraries/joomla/filesystem/folder.php on line 548 Warning: set_time_limit() [function.set-time-limit]: Cannot set time limit in safe mode in /home/marandci/public_html/joomla/libraries/joomla/filesystem/folder.php on line 548 چطوری برطرفش کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 90 با سلام از هاست رایگان استفاده میکنید ؟ این مشکل بیشتر از جانب سرور هست. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
janaga 2 ارسال شده در مرداد 90 با سلام از هاست رایگان استفاده میکنید ؟ این مشکل بیشتر از جانب سرور هست. یا حق نه از میهن وب هاست استفاده میکنم رایگان نیست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 90 با سلام بهتر است با مدیر سرور تماس بگیرید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
janaga 2 ارسال شده در مرداد 90 ممنون همین کارو کردم یوزر و پس جوملامو گرفتن تا بررسی کنن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
janaga 2 ارسال شده در مرداد 90 ممنون همین کارو کردم یوزر و پس جوملامو گرفتن تا بررسی کنن. گفتن از سیو مود هاسته. برات مشکلی ایجاد نمیکنه. به نظر شما چیکار کنم من؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید منظورشون safe mode بوده! خب الان که برای شما مشکل بوجود آمده به خاطر روشن بودنش و با توجه به پاسخ ادمین سرورتون یعنی اینکه تغییرش هم نمی دن!!! اگر به فایل php.ini در هاست دسترسی دارید نمایش پیام های خطا رو خاموش کنید و تست کنید که مشکلتون رفع می شه یا خیر... اگر به فایل php.ini دسترسی نداشتید که معمولا ادمین سرور این دسترسی رو بهتون نمی ده باید به خود ادمین سرور بگید تا نمایش پیام های خطا رو خاموش کنه... (اگر قبول کنه!!!) با این حال اگر تمایل داشتید اطلاعات هاستتون رو + لینک این تاپیک برام پیام خصوصی کنید تا بررسی کنم یا جوملا رو مجدد نصب کنم ببینم چی می شه... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر