رفتن به مطلب
behtash007

در خواست قالب مدرسه

پست های پیشنهاد شده

سلام . به همه . من قالب مدرسه ای میخوام که سازگار با مدرسه جویمنا باشه . بغیر از قالب اصلی سایت:dodgy::thankyou:

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزيز

با اكثر قالبهاي دست ساز خود جومينا سازگاره ( تا اوجايي كه من تست كردم) اگر هم شما قالبي داري كه با اين افزونه مشكل داره ميتوني تغييرات لازم رو بدي كه مشكلاتش با اين افزونه حل بشه

موفق باشي

لینک به ارسال

دوست عزيز

با اكثر قالبهاي دست ساز خود جومينا سازگاره ( تا اوجايي كه من تست كردم) اگر هم شما قالبي داري كه با اين افزونه مشكل داره ميتوني تغييرات لازم رو بدي كه مشكلاتش با اين افزونه حل بشه

موفق باشي

من هم تست کردم . از همین سایت . ولی بیشتر بخش هاش . مثل کارنامه درست نمایش نمیده

لینک به ارسال

دوست عزيز

شايد مشكل از جاي ديگه است

شما با چه قالبي جواب گرفتي ؟؟؟؟؟

در صورت امكان دمو قرار بديد

لینک به ارسال

http://school-matin.ir/index.php?option=com_joom-reports&task=get&act=report&user_id=67

user : student1

password : 134252

البته این یکی قالب مربوط به سایت جومینا نمیشه . ولی . فارسی شده هستش. البته اینم اضافه کنم که اکثر قالبهای که از سایت جویمنا تست کردم همین مشکل رو دارن که تیبل مربوط به کارنامه رو درست نمایش نمیده

لینک به ارسال

نمیشه یه قالب دگه بجز قالب موجود در سایت برا مدارس برا دانلود قرار بدید؟؟؟

مثلا الگوگیری شده از این قالب باشه :

http://topjoomla.ir/school/

مثلا رنگهایی روشنی که استفاده شده و محل قرارگیری منوها و قسمت ها

ممنون

لینک به ارسال

سلام

دوست عزیز شما می تونید قالب های منتشر شده در سایت جومینا رو بررسی کنید و اگه از نظر موقعیت و چینش افزونه ها قالب خوبی پیدا کردید، گرافیک اون قالب (هیدر و سرمنو ها و ..) رو تغییر بدید

شما اگه یه قالب با سلیقه خودتون می خواید باید بدید تا براتون به صورت اختصاصی طراحی کنند

آرزومند آرزوهایتان

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...