behtash007 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام . به همه . من قالب مدرسه ای میخوام که سازگار با مدرسه جویمنا باشه . بغیر از قالب اصلی سایت:dodgy::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزيز با اكثر قالبهاي دست ساز خود جومينا سازگاره ( تا اوجايي كه من تست كردم) اگر هم شما قالبي داري كه با اين افزونه مشكل داره ميتوني تغييرات لازم رو بدي كه مشكلاتش با اين افزونه حل بشه موفق باشي نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behtash007 0 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزيز با اكثر قالبهاي دست ساز خود جومينا سازگاره ( تا اوجايي كه من تست كردم) اگر هم شما قالبي داري كه با اين افزونه مشكل داره ميتوني تغييرات لازم رو بدي كه مشكلاتش با اين افزونه حل بشه موفق باشي من هم تست کردم . از همین سایت . ولی بیشتر بخش هاش . مثل کارنامه درست نمایش نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزيز شايد مشكل از جاي ديگه است شما با چه قالبي جواب گرفتي ؟؟؟؟؟ در صورت امكان دمو قرار بديد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behtash007 0 ارسال شده در مرداد 90 http://school-matin.ir/index.php?option=com_joom-reports&task=get&act=report&user_id=67 user : student1 password : 134252 البته این یکی قالب مربوط به سایت جومینا نمیشه . ولی . فارسی شده هستش. البته اینم اضافه کنم که اکثر قالبهای که از سایت جویمنا تست کردم همین مشکل رو دارن که تیبل مربوط به کارنامه رو درست نمایش نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
auuob 0 ارسال شده در مهر 90 نمیشه یه قالب دگه بجز قالب موجود در سایت برا مدارس برا دانلود قرار بدید؟؟؟ مثلا الگوگیری شده از این قالب باشه : http://topjoomla.ir/school/ مثلا رنگهایی روشنی که استفاده شده و محل قرارگیری منوها و قسمت ها ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز شما می تونید قالب های منتشر شده در سایت جومینا رو بررسی کنید و اگه از نظر موقعیت و چینش افزونه ها قالب خوبی پیدا کردید، گرافیک اون قالب (هیدر و سرمنو ها و ..) رو تغییر بدید شما اگه یه قالب با سلیقه خودتون می خواید باید بدید تا براتون به صورت اختصاصی طراحی کنند آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر