aftabgardun_erfan 3 ارسال شده در مرداد 90 با سلام خدمت همه دوستان من افزونه کتابخانه را انجمن دانلود کردم ولی به مشکلی که خوردم این هست که وقتی نصب میکنم و در فیلد توضیحات کتاب فارسی مینویسم فونت متن فارسی را به صورت علامت سوال می آورد ایا این افزونه از زبان فارسی پشتیبانی نمی کند یا اینکه مشکل از دیتابیس من یا جایی دیگر هست اگر در این زمینه اطلاعاتی دارید خوشحال میشم من را راهنمایی کنید لینک صفحه مورد نظرم که این مشکل برایش بوجود آمده است را برایتان در زیر گذاشتم http://www.lan-college.com/electronic-book.html?task=view&id=5&catid=155 و یک سطر در توضیحات قراردادم که به صورت علامت سوال می آید منتظر خبرهای خوبتان هستم شاد و پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در مرداد 90 آقا فكر كنم مشكل شما utf8 باشه ها فرمت هاشو درست كن :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aftabgardun_erfan 3 ارسال شده در مرداد 90 با سلام خدمت شما دوست عزیز ایا در تنظیمات افزونه جایی برای این گزینه هست یا باید به دیتابیس مراجعه کنم و اگر باید به دیتابیس مراجعه کنم کدام فیلدها را باید دستکاری کنم و به چه نحوی باید این کار را انجام بدم منتظر خبرهای خوبتان هستم شاد باشید آقا فكر كنم مشكل شما utf8 باشه ها فرمت هاشو درست كن :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزيز من از اين افزونه استفاده ميكنم مشكل زبان نداره و شما بايد تيبل هاي مربوط به افزونه كتابخانه رو روي utf8 قرار بديد ( از قسمت مديريت ديتابيس همون phpmyadmin بايد اين كار رو انجام بديد) البته ميتونيد از اسكريپتي كه توسط جومينا براي حل اين مشكل ارائه شده استفاده كنيد. اين اسكريپت و آموزشش رو ميتونيد از سايت اصلي جومينا دانلود كنيد موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر