omidnami 23 ارسال شده در مرداد 90 آرتیستر 3 سازگار با جوملا 1.7 منتشر شده و قابل دانلود میباشد. افرادی که با ارتیستیر آشنا نیستند: ارتیستیر نرم افزاریست جهت طراحی قالب برای جوملا و دیگر سیستم های مدیریت محتوا به دلیل بالا بودن حجم فایل من لینک سایت را قرار میدهم. سایت خبر رسانی http://www.artisteer.com/?p=news دانلود با لینک مستقیم|دانلود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mahdi_S_T 0 ارسال شده در مرداد 90 آیا در این نسخه جدید ، امکان راست به چپ وجود داره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kambiz7225 1 ارسال شده در مرداد 90 آیا در این نسخه جدید ، امکان راست به چپ وجود داره ؟ تا اونجا كه من كار كردم امكان RTL نداره و بايد مثل نسخه هاي قبلي خودتون اين كارو انجام بديد. من با نسخه Trial كار كردم و يك قالب ايجاد كردم و روي جوملا ورژن 1.7 تست كردم ولي جواب نگرفتم. تو انجمن خود سايت آرتيستر هم بريد متوجه مشكلات ورژن جديدش مي شيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliiiii 11 ارسال شده در شهریور 90 آرتیستر 3 سازگار با جوملا 1.7 منتشر شده و قابل دانلود میباشد. افرادی که با ارتیستیر آشنا نیستند: ارتیستیر نرم افزاریست جهت طراحی قالب برای جوملا و دیگر سیستم های مدیریت محتوا به دلیل بالا بودن حجم فایل من لینک سایت را قرار میدهم. سایت خبر رسانی http://www.artisteer.com/?p=news دانلود با لینک مستقیم|دانلود با سلام اگر امکان داره لایسنس و یا پچ نرم افزار رو هم بگذارید. کار نمیکنه! تشکر ALi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید اگر امکان داره لایسنس و یا پچ نرم افزار رو هم بگذارید. کار نمیکنه! چنین مواردی در جومینا ممنوع هست... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mahdi_S_T 0 ارسال شده در شهریور 90 آیا این ورژن جدید ، راست به چپ را ساپورت میکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در شهریور 90 بله راست به چپ هم پشتیبانی می کنه. ولی اگر کرک کامل نشه وقتی بصورت پروژه ذخیره کنید دیگه آرتیستر پروژه ای که کلی زحمت کشیدید را به درستی باز نمی کنه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر