amira4 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوستان عزیز !!!! تا امروز سایتم مشکلی نداشت !! ولی الان که وارد سایتم شدم ، اسلاید شو و بعضی از افزونه ها سر جای خود نبودند !! خواهشا یکی کمک کنه !! آدرس سایتم اینه : کلیک کنید هیچ چیزی کار نمیکنه !!!! نمیدونم مشکل از چیه !!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام من که مشکلی نمیبینم!!! همه چیز درسته! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shookr 6 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز سایت که برای من باز نشد یک بار اون ماژول هایی که کار نمیکنن پاک کن دو باره نصب.فعال کن شاید اشکال از جوملاته یه جوملا جدید نصب کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام سایتت باز شد اسلادشوهاش هم کار می کرد احتمالا مرورگرت مشکل داشته الان دوباره ببین بازم مشکل داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amira4 0 ارسال شده در مرداد 90 ممنون از همه خیلی عجیبه !!! یه وقت سالم هست !! یه وقت خراب !!!!!! باز هم تشکر از همه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 90 با سلام این نوع مشکلات معمولا از طرف سرور هست ! پیگیری کنید در ائن زمانها که چنین مشکلی پیش میاد سرور مشکل نداره ! یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در مرداد 90 دوست من در صورتی که دوبار دچار این مشکل شدی یه تصویر تهیه و پیوست کن با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر