maryjon 0 ارسال شده در تیر 90 سلام لطفا یک اطلاعات کلی در خصوص استفاده از کامپوننت ها و شیوه بکارگیری انها در حالت کلی در صفحات وب سایت جوملا بدهید. بنده تمی دانم چگونه یک کامپوننت را بکار ببرم؟ همین طور در خصوص بکارگیری پلاگین ها فرق ماژول و کامپوننت و پلاگین راهم ممنون میشم بیان کنید.:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamzeh 1 ارسال شده در تیر 90 سلام من هم نمی توانم با کامپوننت های دست ساز جوملا کار کنم البته با کامپوننت های پیشفرض جوملا هیچ مشکلی تدارم. لطفا روش استفاده رو یاد بدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام سلام لطفا یک اطلاعات کلی در خصوص استفاده از کامپوننت ها و شیوه بکارگیری انها در حالت کلی در صفحات وب سایت جوملا بدهید. بنده تمی دانم چگونه یک کامپوننت را بکار ببرم؟ همین طور در خصوص بکارگیری پلاگین ها فرق ماژول و کامپوننت و پلاگین راهم ممنون میشم بیان کنید.:thankyou: اگر اشتباه نکنم قبلا در این مورد بحث شده...(یکسری آموزش هم در سایت جومینا قرار گرفته) ابتدا جستجو کنید اگر نتیجه نگرفتید در همینجا پیگیر باشید... سلام من هم نمی توانم با کامپوننت های دست ساز جوملا کار کنم البته با کامپوننت های پیشفرض جوملا هیچ مشکلی تدارم. لطفا روش استفاده رو یاد بدین به انجمن جومینا خوش آمدید لطفا سوالتون رو در تاپیک جدید و بخش مربوطه مطرح کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر