mohammadn72 20 ارسال شده در تیر 90 با سلام خدمت کاربران جومینا به طور حتم در جریان انتشار اکسوال فارسی از طرف تیم جومینا قرار گرفته اید ، طی این پروژه ما سایت پشتیبانی فارسی آن را نیز بالا آوردیم تا به ارتقا سیستم و پیشرفت نت ایران منجرو شود. بنا به پیشنهاد دوستان و مدیران اکسوال تصمیم به بزرگزاری یک طرح مشارکتی در جهت طراحی بنر برای سایت پشتیبانی گرفتیم ، لذا از دوستان و طراحان خواهشمندیم که طرح های خود را در همین تایپیک ارائه دهند. تا طرح برگزیده با نام خود طراح در سایت پشتیبانی و سایت های حامیان اکسوال درج شود. مشخصات بنر: ابعاد:200*500 فرمت:jpeg و gif و png نوع : متحرک یا ساده (سلیقه ای) متن پیشنهادی : اکسوال فارسی ، سیستم جامعه مجازی ساز حرفه ای ، با چند کلیک صاحب یک جامعه مجازی شوید! منتظر طرح های زیبای شما هستیم ، پیشاپیش از شما متشکریم. تیم اکسوال فارسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در فروردین 91 با سلام آقا محمد منظورتون از بنر، بنر تبلیغاتی هست؟؟ کاش آدرس سایت پیشتیبان هم میذاشتید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در فروردین 91 سلام بله منظورشون چیزی شبیه همین بنر جومینا هاست تو انجمن بین تاپیک هاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadn72 20 ارسال شده در فروردین 91 آدرس سایت پشتیبان oxwall.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در فروردین 91 سلام... دوست عزیز خواهشا بیشتر توضیح بدین در مورد طرح دلخواه چون با این توضیح شما 2000 مدل میشه در اوردش... در مورد رنگ..وزن...نوع اسلاید...نوع فنت... در مورد ارم بخصوص و لوگو هم خواستین میتونید پیغام خصوصی بدید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در فروردین 91 خوب من یه چیزی حدودی زدم میتونید ببینید این بنر رو: فقط عرض کنم که این عکس لایه باز هستش و هر کجاش رو میشه به راحتی تغییراتی داد(رنگ.فنت.تصاویر.بک گراند و...) راستی سایزش هم درست هست؟ چون متوجه نشدم pixels / cm / mm /inch به کدوم مقدار عدد 500*200 هستش... یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در فروردین 91 نمونه تغییر رنگ هم میتونید عکس زیر رو ببینید نوشته:با چند کلیک صاحب یک جامعه مجازی شوید! رو قرمز کردم... اینم یه طرح گرافیکی دیگه(البته به نظر خودم زیاد جالب نیست...) دوستان لطف کنن پستهای منو یکی کنن...خیلی ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در فروردین 91 درود بر شما اتفاقا من با دومیش بیشتر موافقم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadn72 20 ارسال شده در فروردین 91 سلام آقا سپاس عالی شده ! منم با آقا تهرانی موافقم دومی خیلی زیباتر شده ! در مورد سبک و رنگ هم ما اینا رو گذاشتیم به سلیقه طراح . لطفا فایل لایه باز بنر دوم رو برام بفرست همچنین گوشه بنر هم کپی رایتت رو بذار ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در فروردین 91 سلام آقا سپاس عالی شده ! منم با آقا تهرانی موافقم دومی خیلی زیباتر شده ! در مورد سبک و رنگ هم ما اینا رو گذاشتیم به سلیقه طراح . لطفا فایل لایه باز بنر دوم رو برام بفرست همچنین گوشه بنر هم کپی رایتت رو بذار ! هر چقدر سعی کردم لایه باز رو اپلود نکرد اپلود سنتر جومینا و الباقی اپلود سنترها..احتمالا سرعت اینترنت من پایین هستش... تصاویر رو دونه دونه میزارم در ابعاد استاندارد بنر شما همشونو داخل فتوشاپ باز کن بزار کنار هم ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در فروردین 91 خوب این یه طرح گرافیکی دیگه که این سری برعکس به نظر خودم جالب هست... دوستان عزیز توجه داشته باشید برای اینکه به راحتی تعویض رنگ تصاویر پی ببرید رنگی دیگر رو براتون میزارم: و این هم رنگ سومی که واسش در نظر گرفتم: لایه باز این عکسها هم موجود هستش... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در فروردین 91 خیلی دوست داشتم بیشتر در مورد بنر توضیح میدادین...چون حقیقت خودم زیاد سر رشته از این مبحث ندارم با این حال با همون توضیحات متنی که در پست اول اعلام کردین رو داخل تصاویر قرار میدم... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirv60 7 ارسال شده در فروردین 91 اکسوال: جامعه سازی مجازی برای توست... oxwall.ir منتظر توست ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در فروردین 91 +++ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در فروردین 91 خوب یه سوژه جالب بود اینو زدم: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadn72 20 ارسال شده در فروردین 91 بابا دست مریزا . خیلی عالی شدن . ممنون !:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در فروردین 91 تا حالا وقت کافی نمیتونستم برای طراحی بزارم... تونستم حتما طرح هایی ویژه قرار خواهم داد... بازم ذکر میکنم لایه باز موجود هست... خوب دقت کنید فرمت این بنر png هستش... من پس ضمینه براش نزاشتم!!! به صورتی که داخل هر صفحه قرار بگیره پس ضمینه اون موقعیت,پس ضمینه تصویر خواهد بود... به عنوان مثال: بالای همین صفحه انجمن جومینا سمت چپ تصویری هست که بزرگ نوشته جوملا به سبک ایرانی... اون تصویر همانند همین بنر فرمت png هستش که بدون پس ضمینه هستش و پس ضمینه صفحه انجمن پشتش افتاده... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در فروردین 91 امیدوام خوشتون بیاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در فروردین 91 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در فروردین 91 leksoz عزیز سلیقتون خوبه ها ! تا حالا برای psd قالب کار کرده اید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadn72 20 ارسال شده در فروردین 91 آقا دست گل همه تون درد نکنه ، واقعا طرح های نابی شدن :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در فروردین 91 leksoz عزیز سلیقتون خوبه ها ! تا حالا برای psd قالب کار کرده اید ؟ خیر تا به حال کار نکردم ولی اگر کاری در این مورد داشتین حتما حتما بگین...با کمال میل انجام میدم:thankyou: در مورد طراحی برای بخشی از انجمن و یا سایتهای وابسته هم طراحی نیاز بود بنده حتما انجام میدم ++++++++++++++++++++++ خوب اقا محمد بابت این طرح گرافیکی عضر خواهی میکنم! به دلیل اینکه سایز این طرح رو باب میل خودم زدم !!! گرافیک عالی + طرح لایه باز موجود + استفاده از بسیاری پلاگین و ابزار فتوشاپ http://www.irfreeup.com/di-BH9F.jpg اپلود سنتر جومینا این حجم رو اپلود نمیکرد مجبور شدم جای دیگه اپلود کنم... پس از لود تصویر زوم کنید یا سیو کنید تا تصویر رو در ابعاد حقیقی یعنی :1000*700 ببینید:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadn72 20 ارسال شده در اردیبهشت 91 ممنون خوب شده برادر ! ایده های خوبی داری آقای تهرانی خوب اشاره کرد . بهتره به طراحی قالب هم یه سری بزنی انشا الله که موفق میشی ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hedarein 0 ارسال شده در دی 91 سلام.مهندس کلمه رعد را چگونه لوگو کنم.toa21toa@yahoo.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر