amira4 0 ارسال شده در تیر 90 سلام دوستان عزیز این کار ، یک کار است برای معرفی شهدا به یک بخش !! از شما درخواست دارم که مرا در این امر خیر کمک کنید !! من یه کادر میخواهم مثل این : بعد مثلا وقتی تو عکس شهید مربوطه کلیک کنم ، عکس زیر باز شود : این ها همه با جوملا طراحی شده است !! یک سایت بسیار بسیار ساده است !! از شما درخواست دارم که منو کمک کنید !! البته این ها شاید با html طراحی شده باشند !! ولی باتشکر از دوستانی که برای این امر خیر مرا کمک میکنند !! برای مشاهده ی نمونه ی زنده در سایت مربوطه کلیک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام بله این به همون روشی که شما فرمودید ساخته شده ! شما میتونید از کاتالوگ ساز ها استفاده کنید . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amira4 0 ارسال شده در تیر 90 با سلام بله این به همون روشی که شما فرمودید ساخته شده ! شما میتونید از کاتالوگ ساز ها استفاده کنید . یا حق ببخشید میشه بیشتر راهنمایی کنید ؟ من چگونه باید چنین چیزی بسازم !! خیلی ضروری است!! به چند نفر قول دادم !! باید اسامی تمامی شهدا را بزارم !! باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام کاتالاگ ساز ها برای معرفی محصولا هستند / در انجمن و سایت هم موجو هستند سرچ کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر