amira4 0 ارسال شده در تیر 90 سلام دوستان عزیز !! من این قسمت رو نام گذاری میکنم !!! (( همه ی این ها فرضی هستند )) ماژول 1 ماژول 2 من یه ماژول آمار نصب کردم (( ماژول 1 )) !!! حالا این ماژول رو تو یک ماژول دیگه اقرار دادم که اسمش (( ماژول2)) !! یعنی یه ماژول اسلاید شو دارم که مثلا میشه همه چیز رو نشون بده (( ماژول2)) !!! خب من میخوام که ماژول آمارم ، فقط تو ماژول اسلاید شو نمایش داده بشه !!! میدونید مشکل من کجاست ؟ مشکل من اینجاست که وقتی این ماژول آمار رو تو این ماژول اسلاید شو قرار میدم ، ماژول آمار هم تو سایت نمایش داده میشه و هم تو ماژول اسلاید شو !! یعن اینکه من دو تا آمار دارم !! ولی من میخوام که ماژول آمارم فقط تو ماژول اسلاید شو نمایش داده بشه !!! وقتی موقعیت ماژول آمار رو هم عوض میکنم ، ماژول آمار نه تو سایت نمایش داده میشه و نه تو ماژول اسلاید شو !! به نظر شما باید چیکار کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام من منظورتون رو دست متوجه نشدم ! میتونید دمو بدید ؟ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amira4 0 ارسال شده در تیر 90 با سلام من منظورتون رو دست متوجه نشدم ! میتونید دمو بدید ؟ یا حق سلام !! چشم !! ولی سایتم باز نمیشه !! نمیدونم چی شده !!! چیکار کنم ؟! آدرس سایت : کلیک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام مشکل جدیدتون رو در تایپیک جدید مطرح کنید تا مورد برسی قرار گیرد یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amira4 0 ارسال شده در تیر 90 با سلام من منظورتون رو دست متوجه نشدم ! میتونید دمو بدید ؟ یا حق توضییح : من نمیخواهم که ماژول1 (( آمار)) دوبار نمایش داده بشه !! میخواهم که ماژول آمار فقط تو ماژول 2 نمایش داده بشه بفرما !! این هم عکس : نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام خوب ماژول شماره یم رو ار مدیریت ماژول ها غیره فعال کنید . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amira4 0 ارسال شده در تیر 90 با سلام خوب ماژول شماره یم رو ار مدیریت ماژول ها غیره فعال کنید . یا حق سلام !! اگه غیر فعالش کنم ، تو ماژول شماره 2 نمایش داده نمیشه !! من میخواهم که ماژول آمار (( ماژول شماره 1 )) فقط تو ماژول شماره ی 2 که اسلایدشو است نمایش داده بشه !! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام اها ! یک اسلید شو هست که ماژول های دیگه رو به نمایش در میاره ! درست فهمیدم . به اون موقعیت که ماژول یم در اون قرار دارد display: none; بدید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amira4 0 ارسال شده در تیر 90 با سلام اها ! یک اسلید شو هست که ماژول های دیگه رو به نمایش در میاره ! درست فهمیدم . به اون موقعیت که ماژول یم در اون قرار دارد display: none; بدید یا حق ببخشید میشه یکم بیشتر توضییح دهید ؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amira4 0 ارسال شده در تیر 90 با سلام اها ! یک اسلید شو هست که ماژول های دیگه رو به نمایش در میاره ! درست فهمیدم . به اون موقعیت که ماژول یم در اون قرار دارد display: none; بدید یا حق خواهشا بگویید که کد رو کجا اضافه کنم ؟! الان سایتم رو باید افتتاح کنم !!:thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام دمو بدید تا بگم یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amira4 0 ارسال شده در تیر 90 با سلام دمو بدید تا بگم یا حق این ها دمو ندارند !! مخصوص خود قالب هست !! خب اون کدی که دادید رو تو کدوم ماژول وارد کنم ؟! ماژول 1 یا 2 ؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام دوست عزیز باید دمو آنلاین بدید ! (آدرس سایتتون + ماژولهای مورد نظر هم فعال باشند...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amira4 0 ارسال شده در تیر 90 با سلام دوست عزیز باید دمو آنلاین بدید ! (آدرس سایتتون + ماژولهای مورد نظر هم فعال باشند...) موفق باشید چشم !! آدرس سایت : کلیک کنید تمام ماژول ها فعال هستند !!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام این کد رو در css قالبتون قرار بدین ببینید حل میشه ! .zt-user .zt-box-inside{ padding-right: 15px ;display: none; یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me_hdy 10 ارسال شده در تیر 90 بجای انتخاب موقعیت توی تنظیمات ماژول ،همونجا یه موقعیت دلخواه که در قالب وجود نداره تایپ کنید . حالا از تنظیمات اسلاید شو ، این موقعیت دلخواه رو انتخاب کنید اینطوری چون موقعیت در قالب وجود نداره نمایش داده نمیشه مگر در اسلاید شو که شما تعریف کردید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amira4 0 ارسال شده در تیر 90 بجای انتخاب موقعیت توی تنظیمات ماژول ،همونجا یه موقعیت دلخواه که در قالب وجود نداره تایپ کنید . حالا از تنظیمات اسلاید شو ، این موقعیت دلخواه رو انتخاب کنید اینطوری چون موقعیت در قالب وجود نداره نمایش داده نمیشه مگر در اسلاید شو که شما تعریف کردید فعلا تو یه موقعیت گزاشتم به نام syndicate !!! تو این موقعیت ، ماژول دیگری هست به نام (( موقیعت پایین سایت )) الان گذاشتم درست شد !!!! دستتان درد نکند !!! با سلام این کد رو در css قالبتون قرار بدین ببینید حل میشه ! .zt-user .zt-box-inside{ padding-right: 15px ;display: none; یا حق سلام درست نشد !!! فعلا الان مشکلم حل شده !! ولی این کار که شما گفتید باید تو کجایcss قالب قرار بدم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام روشی که دوستمان فرمودن از این روش بهتر هست /. در ضمن نیازی نیست موقعیتی رو که تو قالب هست رو بزنید یک اسم همینجوری وارد کنید . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر