maryjon 0 ارسال شده در تیر 90 سلام من در صفحه اول سایتم لازم دارم که یک سری عکس که هرکدوم به صفحاتی لینک می شن قرار بدم برای اینکار توی قسمت html مطالب میرم و کدهای عکس قرار می دم و کار درست پیش میره لینک ها هم کار می کنن اما وقتی می خام روی عکس ها افکت بذارم و به همون کد یک سری تگ موس اور اضافه می کنم نمی دونم چرا خودش تگ هامو خراب می کنه و جواب نمی ده نمونه تک من این هست اصفهان کسی هست بدونه اشکال چیه؟ اصلا راه اصولی قراردادن یک سری عکس به طور مرتب در صفحات جوملا همین هست یا راه دیگه ای هم داره؟ و چرا کد من را درست اجرا نمی کنه. در صورتی که اگر همین کد را به صورت مجزا یک پیچ کنم خارج از جوملا درست کار می کنه ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز در جایی که می خوای عکس قرار بدی یک موقعیت استفاده کن و از ماژول استفاده کن موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 سلام ببین دوست عزیز تو فایل index.php قالب جای دلخواهت این کد رو وارد کن [align=LEFT][align=RIGHT]خوب حالا این کد رو هم به فایل xml قالب اضافه کن [left][code]pic [/left] خوب حالا یه موقعیت جدید به اسم pic به قالبت اضافه شدهبرو به مدیریت ماژول ---> یه ماژول html دلخواه ایجاد کنو عکست رو توش قرار بدهحالا موقعیت ماژول رو روی pic قرار بدهموفق باشی[/align][/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maryjon 0 ارسال شده در تیر 90 ممنون دوستان اما من فقط یک عکس نمیخام بذارم من در هر صفحه می خام نزدیک 50عکس کوچک بذارم و از هر کدوم لینک بدم به یک صفحه ای از جوملا. ایا راهی برای این کار دارید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در تیر 90 توی ماژول کد دستی نیز می تونید همین کار را انجام دهید و تفاوتی نداره موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maryjon 0 ارسال شده در تیر 90 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در تیر 90 کاربر محترم کم اطلاعی و نداشتن دانش کافی در رابطه با استفاده از امکانات را خنده دار فرض نکنید برای قرار دادن تگ های اچ تی ام ال باید از داخل ادیتور خود بر روی دکمه مخصوص این کار کلید کنید و در آنجا کد ها را وارد نمایید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام پیرو راهنمایی های جناب رضایی عزیز عرض کنم که بله ادیتور کد شما رو ناقص ذخیره می کنه و راهی که دارید اینه که ابتدا از تنظیمات کلی مدیریت ادیتور رو no editor انتخاب و بعد کدتون رو قرار بدید و ذخیره کنید و مجدد ادیتور اصلی رو فعال کنید و راه دیگه اینه که می تونید از افزونه jumi جهت قرار دادن کدها استفاده کنید و ... (پیشنهاد بنده استفاده از افزونه jumi هست...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر