M0H-3N_20 0 ارسال شده در تیر 90 سلام وقت بخیر عزیزان من یک سیستم رای دهی (اگر اشتباه نکنم اسمش jlikeit_joomina_ir هست) رو نصب کردم. روزهای اول خیلی خوب کار می کرد. اما الان خراب شده و کار نمی کنه. فکر کنم بازم به دلیل تداخل در افزونه های زیادی هست که برای نیازهام و تست کردنشون، نصب کردم روی سایت. :1: لطفا مشخص کنید اشکال کار از کجا هست. ممنون. :thankyou: خوش باشید. جوینده. یا حق. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 محسن جان شما چه افزونه هایی رو نصب کردین؟ به احتمال زیاد به خاطر تداخل با سایر افزونه هاست ببین بعد از نصب چه افزونه ای از کار افتاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M0H-3N_20 0 ارسال شده در تیر 90 راهش مطمئنا این نیست. چون من بالای 50 افزونه نصب کردم. اگر ممکن باشه از طریق دیگه ای مشکل رو پیدا کرد، ممنون میشم. چقدر امروز این اسمایلی خوب توضیح میده حال و روز من رو! :1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در تیر 90 راه ديگري موجود نيست مگر به خاطر تجربه در تست افزونه ها متوجه شويد. اگر افزونه جوملا هك گارد رو نصب كرديد غيرفعال كنيد ببينيد مشكل حل ميشود يا نه! ميتوانيد از پلاگين هاي مربوط به اين كار هم كمك بگيريد مانند پلاگين زير كه داراي توضيحات كاملي هم مي باشد! http://forum.joomina.ir/thread-2452.html موارد ديگري هم موجود است كه الان به ياد ندارم ولي تنها راه يا حذف افزونه هاي غيرضروري است كه باعث مشكل ميشوند و يا استفاده از افزونه هاي بهينه سازي. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر