M0H-3N_20 0 ارسال شده در تیر 90 سلام دوستان من با تصاویری که در مطالب درج می کنم، مشکل دارم. هر کار می کنم، تصاویرم رو کوچیک نشون میده. این هم نمونه: http://www.asmanemehr.com/index.php?option=com_content&view=article&id=73:1390-04-20-09-49-42&catid=15:1390-03-13-10-02-48&Itemid=18 لطفا دوستان راهنمایی کنند. شب خوش. جوینده. یا حق. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز من چک کردم تصاویر شما کوچک هست به همین دلیل کوچک نشون میده! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M0H-3N_20 0 ارسال شده در تیر 90 نه دوست عزیز تصاویر ابتدای متن کوچیک هستند. اما باقی اونها بزرگ هستند. :shy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maghaleh 2 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز خوب تصاویر شما ریسایز شدن و قتی روشون کلیک می کنی در ابعاد اصلی نمایش داده میشن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M0H-3N_20 0 ارسال شده در تیر 90 خب چطور ریسایز شدن؟ من نمیخوام اونقدر کوچیک باشن و حتما نیازی به کلیک کردن روش باشه. :-/ به نظر میاد یک حداکثر اندازه براشون تعریف شده. اما هرچی گشتم، نتونستم تنظیماتش رو پیدا کنم و تغییرش بدم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز این به خاطر پلاگینی که نصب کردی پلاگین jumultithumb رو نصب کردی غیر فعالش کن یا تنظیماتش تغییر بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M0H-3N_20 0 ارسال شده در تیر 90 خیلی ممنون، درست شد. :thankyou: من چون بار اولمه، از این سوتی ها زیاد دادم و خیلی از افزونه ها در سایت و کار همدیگه تداخل ایجاد کردن. :1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر