najafi613 3 ارسال شده در تیر 89 من مشغول ترجمه یک کامپوننت به فارسی هستم که تاریخ رو به صورت میلادی نشان می دهد به فرمت زیر : %A, %B %e, %Y at %I:%M %p برای اینکه تاریخ شمسی نمایش داده بشود به جای این کد چه کدی باید وارد کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 89 کامپوننت را بفرستید کل توابع باید بررسی بشه . اگر ارزشمند بود حتما روش وقت میزارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
najafi613 3 ارسال شده در تیر 89 من روی کامپوننت webee comment کار می کنم که برای ثبت نظر بازدید کنندگان در انتهای هر مطلب هست لطفا اگر کمک کنید تا تاریخ رو شمسی کنم بقیه مراحل فارسی سازی رو انجام دادم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moj_asghary 0 ارسال شده در آذر 90 سلام خدمت آقای تهرانی سرپرست کل انجمن جومینا فرمساز فابریک به جرات میتونم بگم بهترین و پیشرفته ترین فرمساز جوملاست البته در قسمت یوزر اینترفیس و ساخت سریع فرمها و چیدمان آیتم ها ضعف داره اما در موارد غیر از این نامبر وان هست. حالا شما با توجه به تجربه ای که دارین میتونین بگین میشه تاریخ این فرمساز رو شمسی کرد ؟ به نظر شما ارزش نداره کسانی که خبره این کار هستند روش کار کنن ؟ به نظر من تنها فرمساز و بهترین فرمساز جوملا برای فرمهای پیشرفته و ارتباطی هست فقط واقعا حیفم میاد بین شماها چرا طرفدار نداره و بهش کم اهمیت داده شده. مخصوصا نسخه جدیدش برای جوملا 1.7 داره آماده میشه و حیفه انجمنی چون جومینا بهش کم بها بده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 سلام خدمت آقای تهرانی سرپرست کل انجمن جومینا فرمساز فابریک به جرات میتونم بگم بهترین و پیشرفته ترین فرمساز جوملاست البته در قسمت یوزر اینترفیس و ساخت سریع فرمها و چیدمان آیتم ها ضعف داره اما در موارد غیر از این نامبر وان هست. حالا شما با توجه به تجربه ای که دارین میتونین بگین میشه تاریخ این فرمساز رو شمسی کرد ؟ به نظر شما ارزش نداره کسانی که خبره این کار هستند روش کار کنن ؟ به نظر من تنها فرمساز و بهترین فرمساز جوملا برای فرمهای پیشرفته و ارتباطی هست فقط واقعا حیفم میاد بین شماها چرا طرفدار نداره و بهش کم اهمیت داده شده. مخصوصا نسخه جدیدش برای جوملا 1.7 داره آماده میشه و حیفه انجمنی چون جومینا بهش کم بها بده. دوست عزیز بهتره در تاپیک جدید مطرح کنید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر