amir206 0 ارسال شده در تیر 89 سلام به همه بکس جومینا من کاملا مبتدی هستم منظورم در زمینه طراحی جوملا هست می خوام طراحی جوملا را یادبگیرم به نظر اساتید چه کتبی بخونم که بتونم به این مهارت دست پیدا کنم ممنون می شم راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 89 با سلام به نظر من برای اینکار بهترین گذینه ای که میشه بیان کرد استفاده از کتاب جامع "راهنمای استفاده از جوملا 1.5" آقای زراعتی هستش . راهنمای استفاده از جوملا 1,5 چاپ اول: دی 1387 ناشر و نویسنده: نوید زراعتی چاپ و صحافی: چاپ یارمند کرمان تیراژ: 1000 نسخه چاپی حجم: 11 مگابایت شابک: 4-2917-04-964-97 دریافت نسخه الکترونیکی کتاب برای ذخیره کتاب بر روی لینک بالا کلیک سمت راست نموده و گزینه Save link as را انتخاب نمایید. *** لینک بروز شده *** موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 89 ما هم هستیم کم کم کمکتون میکنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir206 0 ارسال شده در تیر 89 خوب اون کتاب که دادین من کامل خواندم منظور من از مبتدی مربوط به طراحی های جوملا بود نه محیط مدیریت جوملا اونو بلد بودم ولی بازهم تا اخر خط به خط خواندمش و مطالبی را یاد گرفتم حالا کتاب بعدی پیشنهادی شما چه کتابی است؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 89 حالا یه ذره صبر کنید وب سایت جومینا لرن داره اماده میشه در اونجا هم اموزش های جامع را خواهید یافت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yasesepid 0 ارسال شده در مرداد 89 سلام به دوستان منم یه مبتدی هستم .میخام بدونم اگه بخوام یه کادر تو قسمت مطلب جوملا بکشو وتوش اطلاعات و عکس وارد کنم از چه ابزار جوملا1.5 باید استفاده کنم هرچی گشتم ندیدم مجبور شدم با table بکشم ولی قشنگ نشد چیکار کنم؟ ممنون از دوستان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در مرداد 89 سلام من برای معرفی محصول شما یه ماژول معرفی کرده بودم اگه این طوری میخوام به نظر من اگه یک عکس به صورت بگراند داشته باشد بهتره اینو در مدیریت مطالب > ویرایش > تبدیل وایشگر > این کدو در محل مربوطه قرار ده و به جای عکس logo عکس مورد نظر را در محل مربوطه قرا ده ></pre> <table style="height:50px;" border="0" width="50%">sddsd</t :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در مرداد 89 برای آموزش جوملا فقط و فقط چند چیز لازمه: اینو تجربه من می گه رو لوکل جوملا نصل کنی و شروع کنی بدون ترس همه جاشو زیر و رو کنی و هر وق سوال پیش اومد تو جومینا بپرسی. البته اگه انگلیسیت خوبه سایت اصلی جوملا مطالب شروع عالی داره. اگه انگلیسیت خوبه بگو چند تا مقاله بهت بدم که من خودم با اونا شروع کردم...:1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.rezaei 10 ارسال شده در مرداد 89 سلام برای آموزش های ابتدایی و بعضاً کمی حرفه ای تر از دانشنامه های مراکز پشتیبانی جوملا هم می تونید استفاده کنید: http://docs.joomla.org http://wiki.joomfa.org http://wiki.mambolearn.com سعی کنید تمام مطالبی که در این آدرس ها موجود هست مطالعه کنید و اگر می خواهید تبدیل به یک حرفه ای بشید طبق گفته دوستان به تجربه نیاز دارید. هر گونه مشکل یا سوالی هم که داشتید ما اینجا در انجمن جومینا به شما کمک خواهیم کرد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 89 این چیزها که شما میخواهید در جومینا لرن الان اماده شده joominalearn.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir206 0 ارسال شده در مرداد 89 برا من کامل لود نمیشه یعنی ایندیکس خوبه ولی وارد به زیر مجموعه ها می شی هیچ مطلب نیست:huh::huh: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر