high2 0 ارسال شده در تیر 90 سلام من میخوام فونت صفحه تماس با ما و مطالبم رو که در جمولا ایجاد کردم درست کنم باید چه کار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز شما باید برای راهنمایی دموی آنلاین قرار بدید در مورد تغییر فونت این کد رو تغییر بدید : body{ font-family:Tahoma, Arial, "Courier New"; } در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samiaviper 0 ارسال شده در تیر 90 اگه من بخوام فونت کل سایت رو تغییر بدم باید چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در تیر 90 بايد كلاس سي اس اس مربوط به اون قسمت رو پيدا كنيد و فونتش رو تغيير دهيد. لطفا همانطور كه اميرحسين گفت دمو قرار دهيد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samiaviper 0 ارسال شده در تیر 90 بايد كلاس سي اس اس مربوط به اون قسمت رو پيدا كنيد و فونتش رو تغيير دهيد. لطفا همانطور كه اميرحسين گفت دمو قرار دهيد ! من منظورم بخش خاصی نیست بلکه کل سایت مورد نظرم هستش اگه دقت کنید کل مطالب جوملا با فونت arial هستش ولی من میخوام که اونو به فونت tohoma تغییر بدم اینم آدرس سایتم www.itsun.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز کافیه شما در خط 21 فایل template.css این کد رو جایگزین کنید: body { color: #666666; font-family: tahoma; font-size: 12px; line-height: 1.8; } در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samiaviper 0 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز تغییر دادم ولی نتیجه نداد اول template.css را جستجو کردم چند تا فایل آورد که فقط توی فایلی که در دایرکتوری templates\beez\css قرار داشت همیچین دستوری که داشت که با دستور شما جایگزین کردم ولی تغییری نکرد دوست عزیز راهنمایی شما کاملا درست بود من توی کار یه اشتباه کوچولو انجام داده بودم که درست شد راستی یه سوال دیگه: بهترین سایز برای فونت tohoma چند هستش؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید بستگی به شما و موقعیتی داره که اون متن بافونت مورد نظر شما قرار می گیره... در حالت معمول اندازه 10 یا 12 مناسب تره... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز طبق فرمایش و راهنمایی آقای فرحزادیان بهترین اندازه و استاندارد اندازه برای فونت تاهوما 12px هست و برای bolde همین فونت 12 یا 14 انتخاب میشه که بستگی داره ولی درستش 14 پیکسل هست. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر