aliasghar961 0 ارسال شده در تیر 90 سلام من قالب مولا علي جومينا را در سايتم نصب كردم. بعد از نصب ماژول جستجو چپ چين شده است در حالي كه در قالب قبلي مشكل نداشت. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام لطفا دمو بدید. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 سلام شما از ماژول خاصی برای جستجو استفاده می کنید یا منظورتون همون ماژول جستجوی جوملاست من این قالب رو نصب کردم و هیچ مشکلی هم نداشتم لطفا یه دموی آنلاین قرار بدید تا بررسی بشه موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliasghar961 0 ارسال شده در تیر 90 سلام آدرس سايت abolfazl-sch.ir است. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در تیر 90 سلام آدرس سايت abolfazl-sch.ir است. فکر کنم شما قالب رو تغییر دادید.این موقعیت توی قالب نیست.لطفا فایل php قالب رو بگذارین تا ما بفهمیم این قسمت توی کدوم آی دی css هست.بعد می تونیم بهتون کمک کنیم. اگه خودتون آی دی رو می دونید این کد رو در اون وارد کنید text-align:right; موفق باشید:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز سایت شما آفلاین هست..!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirv60 7 ارسال شده در تیر 90 این کد رو به آخر فایل template.css اضافه کنید. #mod_search_searchword .inputbox { text-align:right; } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز سایت شما آفلاین هست..!!! من تست کردم مشکلی نبود موفق باشید:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سایت درست شد. شما برای درست شدن این مورد باید در خط 233 فایل joomla.css این کد رو جایگزین کنید: #mod_search_searchword { background-color: #FFFFFF; background-image: url("../images/search.png"); background-position: right center; background-repeat: no-repeat; border: medium none; color: #000000; direction: rtl; height: 20px; padding-right: 15px; text-align: right; } در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliasghar961 0 ارسال شده در تیر 90 سلام با تشكر از همه دوستان، خوشبختانه با راهنمائي كه آقا امير حسين كردند مشكل حل شد. شاد باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر