mehrfra 0 ارسال شده در تیر 89 با عرض سلام راستش من به یک مشکلی بر خوردم و آن هم این که یک سایت خبری داشتم و حالا سایت جدیدی رو طراحی کردم . اما حالا می خواهم مطالبی رو که به صورت (article ) در سایت قدیم داشتم مستقیما به سایت جدیدم منتقل کنم. حالا نمی دونم که آیا باید از جدول خاصی در دیتابیس قبلی کپی بگیرم !!! لطفا" مرا راهنمایی نمایید. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 89 سلام اصلا نیاز نیست این کار را انجام بدی من یکبار برای یک مشتری این کار را کردم و از Export Content Component استفاده کردم بیا حالشو ببر http://www.bestdownloadsites.com/joomla/export-content نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrfra 0 ارسال شده در تیر 89 با تشکر از دوست عزیز آقای امیررضاتهرانی اما راستش من به پیغام رو میده : Fatal error: Class 'JDate' not found in /home/saabaat/public_html/site/administrator/components/com_export_content/admin.export_content.html.php on line 693 هم روی لوکال و هم هاست لینوکس امتحان کردم. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 89 سطح دسترسی این پوشه را روی 777 قرار دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر