maryjon 0 ارسال شده در تیر 90 سلام من یک منوی swmenu ساختم خیلیم بی نقص و زیباست. فقط مشکلم اینه که کادرهای منو خیلی تیزن و به قالب من نمیان چطور میتونم اونها را هم انحنا بدم؟ میدونم باید تو css تغییرات بدم اما اگر یکی از بزرگان راهنمایی کنن و بگن چه کد css داره ممنون میشم:thankyou: :1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me_hdy 10 ارسال شده در تیر 90 از تنظیمات میتونید بجای پس زمینه منوها تصویر بزارین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاهین سمیع عادل 35 ارسال شده در تیر 90 دسته که می شه تصویر قرار داد اما من قبلاً امتحان کرده بودم حتی تصاویری که لبه اش گرد بود درست عمل نمی کرد . البته مطمئن نیستم شاید مشکل از swmenu من بود . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 شما دموی آنلاین قرار بدید بهتر میشه راهنمایی کرد برای گرد کردن گوشه ها در Css شما باید از این کد استفاده کنید: border-radius:5px; در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر