مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 90 با سلام وقتی یک کاربر بخواد ثبت نام کنه اگه از نام کاربری و یا ایمیل کاربری که قبلا برای ثبت نام از آن استفاده کرده است بخواد استفاده کنه سیستم پیغامی مبنی بر این که این نام کاربری و یا ایمیل قبلا توسط کاربر دیگری ثبت شده است را میدهد . تا به اینجا مشکلی نیست . اما مشکل زمانی است که کاربر در فیلد نام (منظورم نام کاربری نیست) از نامی استفاده میکند که قبلا یک کاربر آن را به ثبت رسانده بوده و در اینجا سیستم نه تنها عضویت کاربر را به ثبت میرساند بلکه هیچ پیغامی هم در این ضمینه نشان نمیدهد . برای این مورد چیکار باید کرد تا هیچ کاربری از نام یک کاربر دیگر استفاده نکند ؟ اما دلیل مهمتری که برای این کار هستش اینه که نمیخواهم کاربران از نامهایی امثال : admin - administrator - super user - مدیر سایت - ادمین و ... استفاده کنند . برای اینکه کاربر جدید نتونه نام کاربری مثل نمونه های بالا رو ایجاد کنه خودم میتونم این نامهای کاربری رو برای خودم ایجاد کنم ولی برای جلوگیری از درج نامهایی که قبلا ایجاد شده اند نمیدونم چیکار کنم . ممنون میشم اگه راهنماییم کنید . :thankyou: نام : مشکلم در این قسمت است نام کاربری : ----- ایمیل : ----- پسورد : ----- نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام این کار بصورت معمول امکان پذیر نیست ! مگر اینکه خودتون با کد نویس این حالت رو ایجاد کنید - میتونید از کد نویسی نام کاربری الگو بگیرید . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 90 با سلام ممنون از پاسختون ولی متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدید که باید چیکار کنم . :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام یعنی اینکه خودتون تو هسته دستکاری کنید ! به نحوه برنامه نویسی نام کاربری نگاه کنید و ببینید چه پارامتر های نیاز به تغییر هیت ...احتمالا نیاز باشه در دیتابیس هم تغییراتی بدید . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر