maryjon 0 ارسال شده در تیر 90 سلام شما که در css حرفه ای هستید یک کمکی بمن بکنید من می خوام استایل قالب پیش فرض جوملا را دستکاری کنم اما نمی دونم مثلا منوهاش را چه id داده تا براش استایل بنویسم . راه سریعی برای فهمیدن ان نمی دونیند؟ لطفا کمک کنید. می خوام منوهام شکل بگیرن و از حالت ساده در بیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز شما برای آشنایی با این مسائل باید افزونه firebug رو بر روی فایرفاکس نصب کنید توسط این افزونه شما به راحتی میتونید ببینید که مثلا منوی بالا چه سی اس اسی داره و به راحتی میتونید تغییرات ایجاد کنید و تغییرات رو به صورت آنی ببینید لینک افزونه: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/firebug/ در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maryjon 0 ارسال شده در تیر 90 یک سوال ابتدایی خاهشن دعوام نکنین من یک قسمت قالب را که زیر منو هست می خام استایل براش بزنم اما با همین فایرباگ که می بینیم هم بهش ای دی داده هم کلاس نمی دونم تو css چطور صداش کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomla-pro-joomfa 11 ارسال شده در تیر 90 عزیزم چرا فایرباگآشنا بشند و بعدش به سمت فایرباگ برند . من توصیه میکنم این لینک برید و اگر مشکلی بود در همین انجمن مطرح کنید: http://joomacademy.com/home/css-free-learning/66-lessontwo.htmlعذر میخوام .. تاپیک بالا به علت لود کند سایت ، وسط تایپ من دوباره شروع به تایپ کرد .... چرا اول فایرباگ؟ بهتره اول با اصطلاحات آشنا بشند و بعد به سمت فایرباگ برند ... من پیشنهاد میکنم به این لینک برید و اگر مشکلی بود در همین انجمن باز مطرح کنید : http://joomacademy.com/home/css-free-learning/66-lessontwo.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maryjon 0 ارسال شده در تیر 90 سلام من اون مطالب خوندم اون مشکل اولم با فایرباگ حل شد شکر خدا اما مشکل دومم که هست باز تاپیکم را ببیندید اینه که من یک منوی اصلی چند سطحی عموی دارم تو قالب جوملام(حتما همه دیدید) که منوهای دو سطحی را چطور لایه لایه و مرتب نشون می ده الان من امدم روی اون css نوشتم که بهش کادر بدم و خوشکلش کنم اما مشکلی که پیش اومده الان همه منو را یک دست و در یک سطح نشون می ده و من نمیدونم چرا اون لایه درونی تر را نمی تونم متمایز کنم خاهشا بمن کمک کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomla-pro-joomfa 11 ارسال شده در تیر 90 باید کمی کاملتر تشریح کنید دوست من . یک عکی بزارید یا قالب را در پیام خصوصی برام پیوست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز اگه منظور شما منو آبشاری هست براحتی می تونید از کامپوننتsw menu استفاده کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maryjon 0 ارسال شده در تیر 90 نه دوس ندارم وقتی نیازم با ماژول ها پایه ای جوملا برطرف میشه سایتمو سنگین کنم الان حالت زیرشاخه ها تو جوملا رعایت می شه و خود جوملا یک سطح میبره زیرشاخه ها را جلوتر و متمایز می کنه اما مشکلی که هست اینه که وقتی استایل می دم به منوهام دیگه فرقی براش نمی کنه منوی سطح اصلی یا ساب منو و همه را یک شکل نمایش می ده. در هر صورت ممنون از راهنماییتون و اون ماژول را حتما تست می کنم چقدر تو این انجمن ها ادم های خوب زیاد هست واقعا خوشحالم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomla-pro-joomfa 11 ارسال شده در تیر 90 شما حتما استایل های اشتباه میدید . چون استایل ها با هم تداخل ندارند که بخوان باعث بشن بد نمایش داده بشه . مگر اینکه استایلی در جای خودش اعمال نشه . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر