amira4 0 ارسال شده در تیر 90 شما براي اينكه دوستان بتوانند بررسي كنند نام ماژول يا بسته نصبي تجاري كه استفاده كرده ايد بگوييد چون فكر ميكنم كمي تاپيك طولاني شد! اگر اخبار سايت شما توسط ماژول نمايش داده ميشود ميتوانيد ماژول جديدي استفاده گنيد مانند گلوبال نيوز و يا ماژول هاي ديگر كه اينگونه مشكلات رو ندارند. یعنی ماژول کلا خرابه ؟! آخه من پول قالب دادم که ماژول ها و ... هاش سالم باشه !! اسم ماژول اینه : mod_jv_news این هم تصویر ماژول : نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me_hdy 10 ارسال شده در تیر 90 این بسته نصبی تجاری هست و در انجمن پشتیبانی نمیشه اطلاعات مربوط به کار با اون و مشکلات رو جائی که پول دادین باید بهتون بدن. چون خودم دارم از این ماژول استفاده میکنم ،در صورت تمایل اطلاعات ادمین رو فقط از طریق پیام خصوصی بفرستین تا بررسی کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amira4 0 ارسال شده در تیر 90 این بسته نصبی تجاری هست و در انجمن پشتیبانی نمیشه اطلاعات مربوط به کار با اون و مشکلات رو جائی که پول دادین باید بهتون بدن. چون خودم دارم از این ماژول استفاده میکنم ،در صورت تمایل اطلاعات ادمین رو فقط از طریق پیام خصوصی بفرستین تا بررسی کنم. چشم !!! الان میفرستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر