behamoz 0 ارسال شده در تیر 90 سلام من ایمیل مارکتینگ جومینا را در چند ماه قبل نصب کردم و حالا 850 ایمیل مشترک در خبرنامه ام دارم و هر چه سعی می کنم ایمیل ارسال کنم فقط به 28 مشترک ایمیل ارسال می شود:@ من چند بار تست کردم ولی درست نشد تنظیمات را چک کردم مشکلی نبود لطفا کمکم کنید:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در تیر 90 سلام ودرود دوست عزیز ارسال ایمیل از pop3 شما توسط ادمین سرورتان روی 28 محدود شده لطفاً با ادمین سرورتون تماس بگیرید. پیروز باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behamoz 0 ارسال شده در تیر 90 ولی من از webmail خود 800 ایمیل یکجا فرستاده ام در ضمن من گفتم که فقط 28 ایمیل ارسال می کند نه 25 ایمیل نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز اینکه شما از وبمیل 800 تا میل فرستادید موجزه است چرا که به علت ارسال اسپم ایمیل معمولاً ادمین سرورها ارسال ها را محدود میکنند چون با ارسال ایمیل مسپم ارائه دهندگان میتوانند به راهتی از دست ip ارسال کننده ها شکایت و اکانت ها را حذف کنند! :dodgy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behamoz 0 ارسال شده در تیر 90 من از سرویس نا محدود ارسال می کنم و در آن ارسال من در جی میل و یاهو اسپم به حساب نیامد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در تیر 90 با سلام دوست عزیز اولا سرویس دهنده ایمیل ساهو و جی میل ارسال تعداد بالا را به این سرویس ها به صورت یکجا را اسپم می دانند و به نامحدود بودن سرویس شما بستگی ندارد نامحدود بودن سرویش شما به هاست شما بستگی دارد که آیا مدیر سرور به شما جازه ارسال انبوه می دهد یا خیر و ربطی به سرویس های جی میل و یاهو ندارد در ضمن روش های ارسال ایمیل فرق دارد یعنی امکان دارد در روش ارسال به یک صورت خاص اسپم به حساب نیاید و در روش دیگری اسپم به حساب بیاید - همچنین به نرم افزار ارسال ایمل هم بستگی دارد شما خواهشا از یک افزونه خبرنامه و ارسال ایمیل گروهی دیگری استفاده نمایید و اگر مجددا این مشکل وجو داشت مطمئن شوید که مشکل از سرور و یا همون سرویسی که شما ازش ایمیل استفاده می کنید هست در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behamoz 0 ارسال شده در تیر 90 مشکل حل شد این مشکل در استفاده از زبان فارسی برای نام می باشد متاسفانه در نوع برنامه ریزی این کامپوننت سازگاری با زبان های از راست به چپ دیده نشده است و اگر نام صاحب ایمیل به فارسی باشد کامپوننت شروع به ارسال ایمیل می کند تا به اولین اسم با نام فارسی برسد و بعد قطع می شود همین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر