رفتن به مطلب
ایزدی مقدم

درخواست کامپوننت جهت مشابه کامپوننت ActiveHelper

پست های پیشنهاد شده

با سلام خدمت دوستان جومینا .

من دنبال یک کامپوننتی میگردم مشابه کامپوننت ActiveHelper که در فروشگاه جوملا آی آر به لینک زیر به قیمت سنگینی به فروش میرسه . خاستم که کسی مشابه این را رایگان و یا با قیمت پایین تر سراغ داره و یا همین کامپوننت را با قیمت پایین تری بفروشه . امکانی که برام مهمه اینه که بتونم با کاربران حاضر در سایت که در حال بازدید از سایت هستند گفتگوی آنلاین کنم و به گفتگو دعوتشان کنم .

لینک کامپوننت در فروشگاه جوملا آی آر :

http://shop.joomla.ir/index.php/product/309

البته ببخشید نمیدونم که گذاشتن لینک بالا خلاف قوانین هست یا نه . منتظر پیشنهادات شما ...

یا علی

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

livezilla امکان دعوت کاربر به گفتگو رو داره و حتی امکان هدایت اون به صفحه ای خاص

لینک به ارسال

بله ممنون از پاسخ همه دوستان .

اولا میخاستم ببینم که استفاده از لایو زیلا رایگان هست ؟

ثانیا من یک نسخه فول داشت که از سایت اصلی دانلود کردم و یه فایل نصبی بود . طریقه نصبش در سایت چگونه هست ؟

ثالثا بعد نصب خطا میده که فونت verdana regular در سیستم موجود نیست کلی تو نت گشتم یکیش سی دلار هزینه داشت و یکیش هم دانلود کردم مشکل داشت . از دوستان اگر کسی این فونت رو داره لطفا ارسال کنه .

ضمنا طریقه فارسی سازیش چطوریه ؟

ممنون . یا علی

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...