ایزدی مقدم 0 ارسال شده در تیر 90 با سلام خدمت دوستان جومینا . من دنبال یک کامپوننتی میگردم مشابه کامپوننت ActiveHelper که در فروشگاه جوملا آی آر به لینک زیر به قیمت سنگینی به فروش میرسه . خاستم که کسی مشابه این را رایگان و یا با قیمت پایین تر سراغ داره و یا همین کامپوننت را با قیمت پایین تری بفروشه . امکانی که برام مهمه اینه که بتونم با کاربران حاضر در سایت که در حال بازدید از سایت هستند گفتگوی آنلاین کنم و به گفتگو دعوتشان کنم . لینک کامپوننت در فروشگاه جوملا آی آر : http://shop.joomla.ir/index.php/product/309 البته ببخشید نمیدونم که گذاشتن لینک بالا خلاف قوانین هست یا نه . منتظر پیشنهادات شما ... یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در تیر 90 سلام livezilla به کارت نمیاد؟ و یا مثلا Mibew که هردو در این پست ارائه شده بود این پست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me_hdy 10 ارسال شده در تیر 90 livezilla امکان دعوت کاربر به گفتگو رو داره و حتی امکان هدایت اون به صفحه ای خاص نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ایزدی مقدم 0 ارسال شده در تیر 90 بله ممنون از پاسخ همه دوستان . اولا میخاستم ببینم که استفاده از لایو زیلا رایگان هست ؟ ثانیا من یک نسخه فول داشت که از سایت اصلی دانلود کردم و یه فایل نصبی بود . طریقه نصبش در سایت چگونه هست ؟ ثالثا بعد نصب خطا میده که فونت verdana regular در سیستم موجود نیست کلی تو نت گشتم یکیش سی دلار هزینه داشت و یکیش هم دانلود کردم مشکل داشت . از دوستان اگر کسی این فونت رو داره لطفا ارسال کنه . ضمنا طریقه فارسی سازیش چطوریه ؟ ممنون . یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر