aftab 4 ارسال شده در تیر 90 با سلام من ما ژول نمايش وضعيت در ياهو و ارتباط آنلاين با كاربران را نصب كردم. اما با اينكه من در ياهو آنلاين هستم. وضعيتم را آفلاين نشان ميدهد. آيا تنظيم خاصي نياز دارد؟ من فقط چك كردم در قسمت تنظيمات كلي > سرور ايميلم را درست وارد كرده باشم. و در ضمن يكبار اين افزونه رو حذف و مجددا نصب كردم اما مشكلم حل نشد. با سپاس از راهنمايي شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در تیر 90 سلام و درود دوست عزیز منظور شما از سرور ایمیل چیست؟ شما باید ایدی یاهو خود را در قسمت پارامتر های افزونه وارد کنید یعنی فقط نام کاربری یاهو بدون @yahoo.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aftab 4 ارسال شده در تیر 90 سلام و درود دوست عزیز منظور شما از سرور ایمیل چیست؟ شما باید ایدی یاهو خود را در قسمت پارامتر های افزونه وارد کنید یعنی فقط نام کاربری یاهو بدون @yahoo.com منظورم تنظيم ايميلم در مديريت سايت بود. با راهنمايي شما دوست گرامي در قسمت Your Messenger ID در پارامترهاي افزونه آيدي خودم را وارد كردم مشكلم حل شد. با سپاس از شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر