mehdi68 0 ارسال شده در تیر 90 سلام من از ماژول phoca galery استفاده کردم... اما تو اینترنت اکسپلورر کار نمیکنه!!!!!!!!!! www.pnuqmi.ac.ir کمکم کنین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در تیر 90 دوست من دمو را به درستی قرار دهید من تواین سایت مازل نشر شده فوکا گالری را نمیبینم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi68 0 ارسال شده در تیر 90 dیه قسمت به سم گالری تصاویر داره اینم ادرسش http://pnuqmi.ac.ir/index.php/1390-03-25-09-15-17.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در تیر 90 منظور شما کامپوننت فوکا گالری هست! نه ماژول... 1- در کدام نسخه از ie اشکال وجود داره؟ 2- از کدام نسخه ی فوکا گالری استفاده می کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi68 0 ارسال شده در تیر 90 از فوکا 3 استفاده میکنم تو تمام اینترنت اکسپلورر ها جواب نمیده (ارور میده) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در تیر 90 dیه قسمت به سم گالری تصاویر داره اینم ادرسش http://pnuqmi.ac.ir/index.php/1390-03-25-09-15-17.html دوست عزیز با اینترنت اکسپلویر من مشکلی ندارید. لطفاً ورژن اینترنت اکسپلویر خود را مطرح کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi68 0 ارسال شده در تیر 90 7 با 8 هم تست کردم نشد.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در تیر 90 دوست من با 6 به بالا تست کردم هیچ مشکلی نداره احتمالاً از رزولیشن مانیتورت هست که اون به تنظیمات قالب مربوط میشه پیروز باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز من هم تست کردم با تمام IE ها مشکل نداره با سیستم دیگه ای تست کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi68 0 ارسال شده در تیر 90 ممنون از کمکتون بچه ها یه درخواست دیگه هم داشتم... کسی میدونه چطوری میشه این powered by phoca galery رو که توی تمام صفحات ایجاد میکنه پاک کرد که دیگه نمایش نده؟ من بیشتر فایل ها و سی اس اس ها رو گشتم اما انقدر زیادن که پیدا کردنیه متن به این کوچیکی تقریبا دنبال سوزن گشتن تو انباره کاهه.... کسی میدونه تو کدوم فایلی هست و در کدوم پوشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در تیر 90 کسی میدونه چطوری میشه این powered by phoca galery رو که توی تمام صفحات ایجاد میکنه پاک کرد که دیگه نمایش نده؟ من بیشتر فایل ها و سی اس اس ها رو گشتم اما انقدر زیادن که پیدا کردنیه متن به این کوچیکی تقریبا دنبال سوزن گشتن تو انباره کاهه.... کسی میدونه تو کدوم فایلی هست و در کدوم پوشه؟ نمی دونم انتشار عمومی ابزار حذف کپی رایت کار صحیحی هست یا خیر، اگر مدیران صلاح بدونن پچ حذف کپی رایت این کامپوننت رو منتشر می کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر