hamid1635 0 ارسال شده در تیر 89 سلام یک کامپوننت تبلیغات بنر در سایتم نصب شده و حالا که می خوام استفاده کنم با اینکه تمامی قسمت های اون فعال هستن اما بازم در صفحه سایت فعال نمیشه اسم بنر موقعی که نصب شده اینه: بنر های تبلیغاتی تماما هم فارسی است. ممنون میشم راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 89 حمید جان کدوم کامپوننت است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid1635 0 ارسال شده در تیر 89 والا نمی دونم اسمش چیه زمانی که سایت رو از طراح تحویل گرفتم روش نصب بود در قسمت کامپوننت ها می نویسه:بنر های تبلیغاتی در قسمت حذف اسمش اینه: Banners از کجا میشه فهمید که اسمش چیه حالا اگه کامپوننت بهتری که خودتون کار کردید رو هم بفرمایید نصب می کنم و از راهنمایی شما استفاده می کنم با تشکر فراوان. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid1635 0 ارسال شده در تیر 89 کامپوننتی با این مشخصات کسی سراغ داره؟ 1- قابلیت نوشتن متن با ویرایش حرفه ای آن 2- قابلیت قرار دادن تصاویر 3- لینک شدن به صفحه ای دیگر ممنون میشم اگه جواب بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 89 با سلام حمید جان امیدوارم خوب باشید... برای اینکه بتونید از این کامپونتی که فرمودید که از کامپونتهای پیشفرض جوملا می باشد می بایست بعد از lینکه مجموع, مشتری و تبلیغات تعریف کردید می بایست به قسمت ماژولها برید و اونجا ماژول mod_banners رو فعال کنید و دی یک موقعیت قرار بدین . موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid1635 0 ارسال شده در تیر 89 با تشکر از اینکه پاسخگو هستید حالا من اینجا چطوری تصویر قرار بدم جایی رو نمی بینم که بشه تصویر گذاشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 89 با سلام برای اینکار بنر مورد نظرتونو در مسیر images/banners قرار دهید موقع ایجاد تبلیغ می تونید بعد از منو کشوی "انتخاب کننده تصویر تبلیغ:" تصویر مورد نظرتو نو انتخاب کنبد موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر