computer_prospect 34 ارسال شده در خرداد 90 با عرض خسته نباشید خدمت همه ی دوستانم : اگر افزونه ی MosCmenuTree رو نصب کرده باشید می دونید که در سایت وقتی به نمایش در می آید یک نوشته داره بنام باز شدن همه و بستن همه و صفحه اصلی و بعد از این سه تا آیتم بخش هایی رو که در این ماژول معرفی کردیم نمایش داده می شه . . من می خوام بدونم چطور می شه این ستا آیتم رو کلا بردارم . چون سایت من 3 زبانه هست و زمانی که زبان سایت تغییر می کنه این 3 آیتم رو نمی شه تغییر داد . چون از داخل کد های این ماژول این متن ها قابل تغییره . منتظر راهنمایی شما هستم . به امید ظهور غنچه ی یاس . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز برای نمایش ندادن این دو مورد شما باید فایل های داخل این افزونه رو ویرایش کنید برای اینکار شما وارد این مسیر از سایت بشید: modules\mod_clo\mod_clo و فایل mod_clo.class.php رو باز کنید و در خط 385 این کد رو حذف کنید: بازکردن | بستن در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر