ras556ool 2 ارسال شده در خرداد 90 درود بر دوستای عزیز جومینایی من سیستم مدیریت مدارس جومینا را نصب کردم اما کامپوننت سیستم مدیرت مدارسش کار نمیده. حتی دمویی هم که وب سایت جومینا گذاشته همینجوره. وقتی وارد بخش مشاهده نمرات میشم پنجره کوچکی باز میشه که نوشته لطفا اندکی منتظر بمانید. اما هیچ وقت انتظار تموم نمیشه و نمره ای نمایش داده نمیشه اینم دمویی که وب سایت جومینا گذاشته . http://joomina-school.co.cc/index.php?option=com_joom-reports&task=get&act=report&user_id=67 لطفا چک کنید و راهنمایی فرمایید . ممنون. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز به انجمن جومینا خوش آمدید... شما ابتدا قوانین رو مطالعه کنید! اول جستجو بعد اگه جوابتون رو پیدا نکردید پاپیک جدید بزنید. در مورد کامپوننت مدرسه بارها بحث شده تو انجمن شما از لینک منو مطمئن بشید این افزونه تو لوکال جواب نمیده! این افزونه تو ساب دامین جواب نمیده! این مواردی که گفتم رو رعایت کنید موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر