iman iman 97 ارسال شده در خرداد 90 با سلام سوال من دقیقاً اینه که : چطوری دیتا بیس رو ذخیره کنم که به عنوان "نصب اطلاعات نمونه" در مرحله آخر نصب جوملا قابل نصب باشه؟! لطفاً ماژول ساخت بسته آسان نصب رو معرفی نکنید چون مشکل چیز دیگه ایه : متاسفانه بخش مدیریت جوملای 1.6 من، درون منوی کامپوننت چیزی نداره جز کامپوننت هایی که خودم نصب کردم. یعنی ارجاعات، تماس، وب لینک و .. را ندارد بررسی کردم و روشی که به ذهنم رسید اینه که بعضی فایل های جدید یا متفاوت پوشه نصب شده جوملام رو در جوملای سالم نصب نشده جایگزین کنم. من تقریبا همین کار جایگزینی فایل ها و پوشه های جدید یا متفاوت از لحاظ حجم را در نسخه بسته نصبی قالبم قبل از انجام تغییرات را انجام دادم و تقریباً همه چیز خوب بود به جز نصب نشدن فایل دیتا بیس نمونه یا ناقص نصب شدن آن. و تقریباً شک ندارم که برای این کار باید دیتا بیس طور خاصی با تنظیمات خاصی ذخیره بشه. شاید نیاز باشه جدولی حذف یا اضافه بشه ولی دقیقاً نمی دونم چه تنظیماتی! آقای تهرانی برای فارسی سازی جوملای 1.6.2 و .. دقیقاً همین نوع فایل دیتابیس را ساختند. سوال من دقیقاً اینه که : چطوری دیتا بیس رو ذخیره کنم که به عنوان "نصب اطلاعات نمونه" در مرحله آخر نصب جوملا قابل نصب باشه؟! منتظر جواب کارشناسان محترم جومینا هستم التماس دعا. . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در خرداد 90 دوست عزیز فایل دیتابیس خودتونو با فایل دیتابیس در پوشه اینستال تعویض کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در خرداد 90 در آدرس installation/sql/mysql/ فایل sample_data.sql را تغییر بدهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman iman 97 ارسال شده در خرداد 90 دوست عزیز فایل دیتابیس خودتونو با فایل دیتابیس در پوشه اینستال تعویض کنید موفق باشید با تشکر. باید عرض کنم که بنده فایل دیتا بیس خودم رو با فایل دیتابیس در پوشه جوملا نصب نشده تعویض کردم و اسم اون رو هم جایگزین کردم ولی عملیات نصب ناقص انجام می شه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام شما باید در این مسیر: \installation\sql\mysql اطلاعات این فایل رو تغییر بدید به فایل موردنظرتون: sample_data.sql موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در خرداد 90 می توانید فایل مورد نظر را با phpadmin یا HeidiSQL ویرایش کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman iman 97 ارسال شده در خرداد 90 ضمن تشکر از همه دوستان، سوالم رو طور دیگه می گم! : چطوری زیر منو هایی که در مدیریت جوملام حذف شدند را بیارم؟ مثلاً گزینه های ارجاعات، تماس، وب لینک و ... که در منوی کامپوننت وجود ندارند ررا چطوری بیارم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در خرداد 90 سلام دیتابیس را چک کنید اگر جداول مربوت به این کامپوننت ها حذف نشده پک کامل جوملا را دانلود و در فایل منیجر اکسپورت کنید... و سپسس فولدر نصب را حذف کنید پیروز باشیید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در خرداد 90 با سلام به احتمال 90% این لینک مشکل شما رو حل میکنه: http://forum.joomina.ir/thread-4474.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman iman 97 ارسال شده در خرداد 90 با سلام به احتمال 90% این لینک مشکل شما رو حل میکنه: http://forum.joomina.ir/thread-4474.html با تشکر فراوان - لینک اشتباهه. لطفاً تصحیح کنید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در خرداد 90 دوست من لینک درسته شما با کلیک بر روی لینک به این تاپی میرین: ساخت بسته آسان نصب جوملا ( Quick Start) اونجا طبق عکسی که هست خروجی دیتا بیس رو بگیرین و باقی راه رو برا جایگزینی دیتا بیس هم که خودتون بلدین... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر