azadjoomla 0 ارسال شده در خرداد 90 با سلام خدمت دوستان عزیز من زمانی که در منوی اصلی یکی از گزینه ها را می زنم با پیغام زیر مواجه می شوم : میشه دوستان راهنمایی کنن ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در خرداد 90 دوست عزیز این خطا برای 404 است یعنی صفحه مورد نظر یافت نشد. لطفاً ایتم منو را در بخش مدیریت منو ها کنترل کنید و از درست بودن لینک مطمئن شوید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
delta 0 ارسال شده در خرداد 90 خب منم همین مشکل واسم پیش اومد ولی هیچ کاری نتونستم بکنم رفتم اون منویی رو که اشتبا اضافه کرده بودمم حذف کردم ولی بازم فایده ای نداشت حالا چیکار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azadjoomla 0 ارسال شده در خرداد 90 دوست عزیز این خطا برای 404 است یعنی صفحه مورد نظر یافت نشد. لطفاً ایتم منو را در بخش مدیریت منو ها کنترل کنید و از درست بودن لینک مطمئن شوید. دوست عزیز میشه بیشتر راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در خرداد 90 سلام وقتی این خطا بروز می کند که آدرس مورد نظر وجود نداشته باشد. بنابراین با حذف کردن چیزی نمی توانید این خطا را بر طرف کنید. یا باید آدرس مورد نظر را درست کنید تا وقتی آدرس وارد شد به مطلب مورد نظر رسید و یا با یک سری افزونه می توانید چنین خطایی را به آدرس مورد نظر خودتان که برای افزونه تعریف می کنید ارجاع بدهید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirv60 7 ارسال شده در خرداد 90 عکس کامل از صفحه نمایش تون بفرستید ، این جوری میشه از آدرس بار چیز بیشتری فهمید . اگر سایت آنلاینه که لینک بدین. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
delta 0 ارسال شده در خرداد 90 لینک صفه عکس که گزاشتم اینجاس لطفن ببینید میتونید کاری کنید http://forum.joomina.ir/thread-3459-page-3.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر