sajjadnajmeh 4 ارسال شده در خرداد 90 با سلام خدمت شما کاربران عزیز جومینا من قصد استفاده از پلاگین CD Magic Tabs در فروشگاه خودم را دارم می خواستم اگر لطف کنید و راهنمایی کنید با تشکر فراوان از شما لینک دمو http://joomla15.greatjoomla.com/index.php?option=com_content&view=article&id=144&Itemid=228 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در خرداد 90 نیاز به کد نویسی و تغییر جند فایل داره. در کل کار ساده ای نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در خرداد 90 دوست من لینکی که قرار دادی به درستی کار نمیکنه ...... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajjadnajmeh 4 ارسال شده در خرداد 90 با سلام مجدد خدمت شما من یک کد را که به نظر میرسه واسه استفاده از مجیک تب در فروشگاه ویرچوال مارت است را پیدا کردم ولی طریقه استفاده از آن را بلد نیستم . می خواستم اگر کسی اطلاعاتی داره لطف کن و بگه <?php $template = '{magictabs style=black_rounded, tabwidth=120px }'; //$template .= $VM_LANG->_('PHPSHOP_PRODUCT_DESC_TITLE'); $template .= 'Description'; $template .= '::'; $template .= ' '; $template .= $product_description; $template .= ' '; $template .= '||||'; $template .= $VM_LANG->_('PHPSHOP_REVIEWS'); $template .= '::'; $template .= ' '; $template .= $product_reviews; $template .= ' '; $template .= $product_reviewform; $template .= ' '; $template .= '||||'; $template .= 'Colour Chart'; $template .= '::'; $template .= ' '; $template .= $product_reviews; $template .= ' '; $template .= '||||'; $template .= 'Ordering Information'; $template .= '::'; $template .= ' '; $template .= '1'; $template .= $related_products; $template .= ' '; $template .= '{/magictabs}'; ?> ... با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر