omidnami 23 ارسال شده در خرداد 90 سلام و درود من با جوملا 1.6 یک وب سایت شرکتی طراحی کردم که الان باید یک کاتالوگ محصولات یا فروشگاه بهش ازافه کنم . ولی هرچی توسایت جوملای جهانی گشتم چیزی پیدا نکردم. اگه امکانش هست یک کاتالوگ یا فروشگاه برای معرفی محصولات این سایت به من معرفی منید. خارجی هم بود مهم نیست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در خرداد 90 سلام من هرچی جستجو کردم کاتالوگ ساز برای جوملا 1.6 پیدا نکردم! احتمالا هنوز کسی برای 1.6 ننوشته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در خرداد 90 دوست عزیز من چند تا پیداکردم ولی خیلی دردسر داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز معرفی کنید تا کاربرا استفاده کنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در خرداد 90 سلام و درود به تمامی افرادی که کمک کردن..... یک کامپوننت فروشگاهی خوب پیدا کردم به زودی فارسی میکنم و در انجمن قرار میدهم پیروز باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر