behamoz 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام می خواستم بدانم که با نصب کامپوننت تجاری ( مشخصا کامپوننت mtree (دایرکتوری)) بر روی جوملا ( به صورت غیر قانونی ) چه اتفاقی می افتد؟ سرور هاست من در آمریکاست و نسخه mtree را از سایتی دانلود کرده ام که گفته بود نال شده است و این سایت انگلیسی زبان گفته بود که هیچ مشکلی ایجاد نمی شود با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در خرداد 90 سلام می خواستم بدانم که با نصب کامپوننت تجاری ( مشخصا کامپوننت mtree (دایرکتوری)) بر روی جوملا ( به صورت غیر قانونی ) چه اتفاقی می افتد؟ سرور هاست من در آمریکاست و نسخه mtree را از سایتی دانلود کرده ام که گفته بود نال شده است و این سایت انگلیسی زبان گفته بود که هیچ مشکلی ایجاد نمی شود با تشکر هیچ عیبی نداره فقط نباید اون رو منتشر کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در خرداد 90 اگر هاست شما وارز نباشد اوایل وقتی نصب کردید هیچ مشکلی پیش نمی آید و وقتی رتبتون رفت بالا و مورد بازبینی قرار گرفتید و لینک ها از طرف سایت اصلی سازنده اون افزونه بازبینی می شه و از دست شما شکایت می شه به دیتاستنر شما بر اساس قوانین کپی رایت و هاست شما نیز تا وقتی که جلوی این شکایت ها به استد شما هیچ مشکلی ندارید و اگر هاست وارز پشتیبانی نکند شما مجبورید اون رو حذف کنید یا از اون هاست برید جای دیگری و بعضی هز هاست ها مستقیم بدون اطلاع چون در قوانین ذکر شده بود هاست رو بن می کنند و در انشار نیز به همین امر می باشد خوب بهتر هست که شما برید و هاست وارز بگیرید !!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir23 5 ارسال شده در دی 90 دوستان درباره قالب هاي تجاري كه به طور غير قانوني منتشر ميشن هم همچين چيزي صادقه؟ مثلا درباره قالب camber كه من استفاده ميكنم و مال شركت راك تم هست!؟ خب من از جومينا هاست گرفتم، به نظرتون قالبم رو عوض كنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام بهتره که عوض کنید چون علاوه بر اینکه این مشکلات ممکن پیش بیاد سایتتون رو هم سنگین میکنه با سرعت داخل کشور بهتره اصلا از قالب های تجاری که سنگین هستند استفاده نشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر