دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 90 سلام باز هم یک قالب دیگه البته فارسی شده اما این قالب علاوه بر زیبایی خاصی که داره بهمراه یک ماژول اسلایدشو سه بعدی ارائه میشه که افکت های فوق العاده زیبا و جذابی داره فقط بعد از نصب قالب و اسلایدشو باید موقعیت منوی اصلی رو به menutop تغییر بدید تا سر جای اصلیش نمایش داده بشه اینم دموی قالب دموی قالب اینم خود قالب بهمراه ماژول مربوطه از سرور جومینا لینک دانلود قالب بهمراه ماژول اسلایدشو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
faryjun 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام . ممنون از قالب ولی اون متن روی اسلاید شو چه طور فعال میشه ؟؟؟ من نتونستم مثل همون دمو درش بیارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام تو تنظیمات ماژول باید نگاه کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
r_zamani 0 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز چطری میشه رنگ نارنجی رو عوضش کرد به یه رنگ دیگه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در تیر 90 در قسمت مدیریت قالب ها ، قالب مورد نظرت رو انتخاب کن و کلید ویرایش (سمت چپ بالا) رو بزن بعد میتونی رنگش رو عوض کنی:heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M0H-3N_20 0 ارسال شده در تیر 90 سلام دوستان قالب واقعا فوق العاده ای هست. خیلی ممنون از combile عزیز. به همه دوستان توصیه می کنم این قالب رو. فقط همونطور که در دموی انگلیسی مشاهده می کنید، در بالای سایت یک ماژول هست که قالب ها رو عوض میکنه. من میخوام تمامی رنگ ها رو برای تغییر دادن، یا حتی قالب های دیگه در همچین ماژولی قرار بدم تا کاربرم بتونه خودش انتخاب کنه. ممنون میشم اگر دوستان ماژولی برای این منظور (متناسب با چهره این قالب) ارائه بدند. ممنون. موفق باشید. جوینده. یا حق. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام دوست عزیز سوال جدید در تایپیک جدید ! لطفا یک بار برای همیشه قوانین رو مطالعه کنید . - در ضمن قبلا در این باره بحث شده کافی هست سرچ کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M0H-3N_20 0 ارسال شده در تیر 90 سلام مجدد جناب شمسی عزیز اتفاقا در مورد اینکه در تاپیک جدیدی مطرح کنم یا نه، فکر کردم، اما نهایتا تصمیم گرفتم به دلیل اینکه مربوط به این قالب می شد در همین تاپیک مطرح کنم. برای پیدا کردن مورد سوالم هم در انجمن جستجو کردم. امکانات زیاد دیگه ای که به دردم میخورد رو پیدا کردم، اما نتونستم چیزی در مورد سوالم پیدا کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید. ممنون از شما و تیم فوق العاده جومینا. موفق باشید. جوینده. یا حق. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام و ممنون احمدرضا عزیز جسارتا برای تشکر از دکمه تشکر استفاده کن چون مدیران متن های تشکر رو (چون اسپم محسوب میشه) حذف می کنن موفق و سربلند باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmadreza.rstm 1 ارسال شده در مرداد 90 اين قالب را ميشه واسه جوملا 1.7 هم نصب كرد ؟ من موقعي كه نصبش كردم فتل ارور ميده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام خیر، این قالب مختص جوملا 1.5 طراحی شده... برای استفاده در جوملا 1.7 باید سازگار بشه... سرفراز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmadreza.rstm 1 ارسال شده در مرداد 90 قالب را نصب كردم ولي يه مشكل كوچولو داره بين اسلايد شو و منو هاي وسط فاصله زيادي افتاده، به دمو كه نگاه كنيد زير اسلايد شو يك سايه افتاده ولي اين سايه را من كه نصب مي كنم حدود 7 سانتي متر فاصله داره با منو هاي وسط ، يه چه صورت اين فاصله را رفع كنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام شاید شما ارتفاع اسلایدشو رو کم گذاشتید میشه دمو آنلاین بذاری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmadreza.rstm 1 ارسال شده در مرداد 90 سلام شاید شما ارتفاع اسلایدشو رو کم گذاشتید میشه دمو آنلاین بذاری ارتفاع را دست كاري نكردم، ارتفاع پيش فرض 340 پيكسل و عرض 900 پيكسل نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام ارتفاع عکس هایی هم که تو اسلایدر نشون داده میشه رو درست گذاشتی (340) اگه اونم درسته لطفا دمو بذار تا بررسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pn1367 0 ارسال شده در شهریور 90 دوستان میشه قسمت یوزر 2 و یوزر 1 این قالب رو یکی کنم و این قسمت مطالبی که وارد سایت میکنم دیده بشه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
abolghasem 0 ارسال شده در مهر 90 سلام.خیلی قالب زیبا وقشنگی بود بخصوص اسلاید شو واقعا قشنگه.با تشکر فراوان.فقط این سایت رو ببینیدwww.sistanrobo.ir چرا نوشته های فارسی باکس توضیحات اینجوری میشه؟اگه راه حلی دارید لطفا ارایه بدین. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز سوال جدید در تاپیک جدید مطرح کنید(قوانین انجمن..!)!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در مهر 90 درود دوستان ميشه راهنمايي كنيم چه طوري ميشه توي اين اسلايد شو عكس قرار بديم ؟ من قالب را به همراه ماژول اسلايد شو نصب كردم . اما اسلايد شو نمايش داده نشده . فكر كنم به خاطر اينكه عكسي وارد نكردم . درسته ؟ ممنون ميشم دوستان بنده را راهنمايي كنند . با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 سلام اول اینکه شما باید ماژول اسلاید شو رو هم نصب کنید دوم اینکه توی تنظیمات ماژول باید آدرس تصاویر مورد نظرتون رو وارد کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در مهر 90 درود دوست عزيز اگر دقت كنيد گفته بودم كه ماژول اسلايد شو را به همراه با قالب نصب كردم . مشكل من اينكه چه طوري توي اين اسلايد شو عكس ها را قرار بدم ؟ ممنون ميشم دوستان واضح توضيح بدن موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 دوست عزیز در مورد قرار دادن تصاویر در اسلاید شو قبلا در انجمن بحث شده قبل از ارسال حتما جستجو کنید برای قرار دادن تصاویر در این ماژول باید تصاویر رو در هاست خوب آپلود کنید مثلا فرض کنید ما تصاویر رو در پوشه images آپلود کردیم حالا وارد ویرایش ماژول اسلاید شو سه بعدی بشید و در قسمت "لینک عکس ها" لینک عکاسهایی رو که آپلود کرده بودید را وارد کنید مثلا ما سه تاعکس در پوشه images آپلود کرده بودیم با نام های 1 , 2 , 3 حالا به چه شکل اینها رو در قسمت "لینک عکس ها" وارد کنیم؟ به این صورت images/1.jpg images/2.jpg images/3.jpg و بعد برای لینک دادن به این تصاویر می تونید از قسمت "لینک به" استفاده کنید مثلا اگه بخواید به هر تصویر یک لینک بدید به این صورت عمل می کنید www.example1.com www.example2.com www.example3.com بقیه تنظیمات هم مانند دیگر اسلاید هاست امیدوارم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan_sabet62 0 ارسال شده در مهر 90 با تشکر از دوستان جناب دفاعی میخواستم بدونم از منو های آبشاری چطور استفاده کنم ؟ یعنی تنظیماتش چه جوریه ؟ اگه ممکنه کامل توضیح بدین قبلا تشکر می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 سلام قبلا به صورت مفصل درباره این موضوع بخث شده لطفا قبل از ارسال کمی جستجو کنید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در مهر 90 با سلام بنده قالب رو روی هاست نصب کردم و در مرورگرهای مختلف تست کردم در فایرفاکس و IE انتهای قالب یه مشکل کوچیک داره ؟ خط انتهای هر بخش کمی انحراف داره ... چطور باید درستش کرد ؟ مشکل از کجاست ؟ www.taxibu.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر