rostamiani 1 ارسال شده در خرداد 90 سلام من از جوملا نسخه مدرسه ساز جومینا استفاده می کنم بخش ورود سایت (Frontend) کار نمی کنه .بعد از زدن دکمه ورود بدون هیچ خطایی به صفحه قبل بر می کردیم چه نام کاربری و رمز درست باشه چه غلط اینم سایت : vakili8.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در خرداد 90 سلام به انجمن خوش امدید ورود بخش سرپرستی مشکلی نداره بخش کاربری هم باید حذف و از نو نصب کنید. پیروز باشید.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rostamiani 1 ارسال شده در خرداد 90 متشکرم منظورتون اینه که ماژولش رو دوباره نصب کنم ؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز شما ابتدا کش مرورگر و جوملا رو پاکسازی کنید اگه درست نشد پک کامل جوملا رو روی هاستتون اکسترکت کنید و پوشه installation رو خذف کنید. راستی قبل از هر کاری اول بک آپ بگیرید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر