sajadhashemlou 4 ارسال شده در خرداد 90 http://www.sefidansanat.com/fa/ من دارم اين سايت رو مي سازم ولي تو زير منوش گير كردم كسي هست كمك كنه اين ماژول رو با قالب ست كنم اگه كسي ترجمش بكنه حاظرم هزينش رو بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در خرداد 90 سلام ودرود من مشکلی در زیر منو نمیبینم میشه دقیق توضیح بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajadhashemlou 4 ارسال شده در خرداد 90 فاصله زير منو هارو نميبينيد و اينكه از چپ نشون ميده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در خرداد 90 اگر امکانش هست ماژل را قرار دهید تا برسی کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajadhashemlou 4 ارسال شده در خرداد 90 با كمك دوستان حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me_hdy 10 ارسال شده در خرداد 90 مشکل و راه حل رو برای استفاده عموم همینجا مطرح کنید مطمئنا شما تنها دارنده این مشکل نخواهید بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر