n4n4zi 0 ارسال شده در خرداد 90 عرض سلام خدمت دوستان و اساتید محترم. راستش در طراحی قالب جوملا به یه مشکل برخورد کردم. اینکه من این قالب رو با artisteer طراحی کردم و به صورت درصدی، که با رزولوشن های مختلف سازگار باشه. اما قسمت بنر قالب با تغییر رزولوشن تغییر نمی کنه و همون اندازه ی اولیه باقی می مونه. به صورتی که مثلا در مانیتور 15 مشکلی نداره اما در مانیتور 19 اندازش نصف می شه و دو طرف بنر خالی می مونه. لطفا راهنمایی کنید که چطور اندازه ی بنر رو هم به صورت درصدی تعریف کنم که با این مشکل روبرو نشم! پیشاپیش از راهنمایی شما تشکر می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در خرداد 90 خوب دوست عزیز هدروتون از چی تشکیل شده؟ اگه از تصویر یک تیکه هست تغییر پیدا نمیکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در خرداد 90 سلام و درود اگر به css وارد باشید و بنر شما هم زیاد گرافیکی نباشه میتونید این کار را انجام دهید. به این شکل که شما تنها قصمتی از بنر را برش داده و ذخیره میکنید و در css قالب در حالت ریپیت قرار میدهید. اگر متوجه نشدید بگید کامل تر توضیح بدم اگر متوجه نشدید بگید کامل تر توضیح بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در خرداد 90 دوست عزیز یه دمو برامون بزار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
n4n4zi 0 ارسال شده در خرداد 90 دوست عزیز یه دمو برامون بزار برای درک بهتر این مطلب 2 تا عکس از هدر سایت در 2 مانیتور با رزولوشن های مختلف قرار دادم.دوست عزیز اولی مانیتور 15 هست که با همین مانیتور سایت طراحی شده.و عکس دوم نمای هدر سایت در مانیتور 19 واید هست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام خب دوست عزیز این عکس هست و شما هر کاری هم بکنید اندازه اون تغییر نمیکنه تغییر درصدی برای انداره موقعیت هایی هست که در اون از رنگ،بوردر و عکس هایی که repait میشن استفاده میشه شما باید طوری طراحی کنید رنگ زمینه موقعیت با رنگ بکگراند عکس یکی باشه تا وقتی عرض موقعیت زیاد شد کوچیکی عکس به چشم نیاد موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر