omidnami 23 ارسال شده در خرداد 90 سلام به دوستان یکی از دوستام کامپوننت سطح دسترسی را نصب کرده و تنضیمات را به درستی انجام نداده. الان با مشکل بزرگی رو به رو شده ! زمانی که مدیر کل وارد سایت میشه دسترسی به یه سری از اپشن ها نداره من اطلاعات دیتا بیس (مربوطبه کامپوننت) و همچنین خود کامپوننت را به صورت دستی حذف کردم ولی مشکل هل نشد هیچ بکاپی از سایت نداره به جز یک جدول دیتابیس (فقط user) که اونم تغییر دادم. خواهش مندم افرادی که با این مشکل مواجه شدن راهنمایی کنن (از اسپم این پست خود داری کنید.):thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 90 با سلام متاسفانه اگر کاربر تسلط کامل بر روی این دست الحاقات نداشته باشه مشکلات جبران ناپذیری رو در پی خواهد داشت... بنده هر بار بحث این چنین الحاقاتی می شه تاکید می کنم قبل از کار با اون حتما یک بک آپ از اطلاعاتشون بگیرند... ! در حال حاضر فکر نمی کنم به تنظیمات این الحاق هم دسترسی داشته باشید درسته!؟ حالا مجدد نصبش کنید و اگر به تنظیماتش دسترسی داشتید مجدد تنظیمات رو به حالت اولیه برگردونید... ! در کل فکر نمی کنم براحتی این مشکل براتون حل بشه و بهتره به فکر ریستور کردن جدیدترین نسخه بک آپتون (قبل از بروز این مشکل) باشید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در خرداد 90 از لطف شما سپاسگذارم ولی مدیر دسترسی به نصب و حذف هم نداره هیچ راه حلی وجود نداره؟ دوستان کسی نمیتونه کمک کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در خرداد 90 سلام شما نبايد كامپوننت و ديتابيسش رو دستي حذف مي كردين. در كل وقتي اين كامپوننت رو نصب مي كنين و الحاقاتش رو فعال مي كنين، مدير دسترسي ها رو از دست ميده و بايد برين تو كامپوننت تمام دسترسي ها رو به مدير بدين. پس اين يه چيز طبيعيه كه بعد از نصب كامپوننت و فعال شدن الحاقات، مدير ديگه دسترسي نداشته باشه و از تنظيمات اشتباه نيست. پس اينكه مدير دسترسي هاش رو از دست داده، مسئله خاصي نبوده و به راحتي برطرف ميشده و نبايد كامپوننت رو حذف ميكردين. به هرحال فكر نمي كنم بشه كار زيادي كرد. در صورت تمايل اطلاعات ادمين سايت و cpanel رو بدين تا بررسي كنم. شايد بشه راهي پيدا كرد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در خرداد 90 از تمامی دوستان عزیز سپاسگذارم من هم تمامی این مطالب را به دوستم عرض کردم و دیتابیس و مدیریت پوشه ها را برسی کردم. ولی هیچ کاری نمیشه کرد جز تماس با ادمین سرور بازم سپاس مشکل حل شده لطفاً اسپم نکنید مشکل حل شده لطفاً اسپم نکنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 90 با سلام خوشحالم که مشکلتون حل شده... لطفا راه حل رفع مشکل رو بیان کنید تا تاپیک به نتیجه برسه و دوستانی که با این مشکل مواجه می شن مشکلشون حل شه... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در خرداد 90 سلام از کمک های شما دوستان سپاسگذارم با پشتیبانی هاست تماس گرفتم و درخواست باریابی اطلاعات دادم:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر