omidnami 23 ارسال شده در خرداد 90 [align=CENTER] [/align][align=RIGHT]سلام به دوستان جوملایی[/align] [align=CENTER][/align][align=RIGHT] امروز بعد از طراحی چندین قالب با نرم افزار دریم ویور و فتوشاپ حوس کردم که یک قالب با نرم افزار ارتیستیر طراحی کنم متوجه شدم که این نرم افزار (artisteer3) خیلی ارتقاء یافته است نسبت به نسخه های قبلی قالب های طراحی شده بااین نرم افزار با ie سازگار است , دانلود نسخه جدید نرم افزار (لینک مستقیم) جهت در یافت اکتیو کی و لایسنس پ.خ بگذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirv60 7 ارسال شده در خرداد 90 فعالسازی می خواد؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در خرداد 90 یک نسخه تریال داره که واتر مارک می زاره و بعضی از امکانات که 80 درصد نداره ولی با لایسنس کامل کار می کنه با همه ی امکانات ولی کمی صبر کنید پخش می شه کرکش ملت می شینن طراحی می کنند باهاش همین الانشم فکر کنم باشه باید گشت و این انجمنم وارز اصلا پشتیبانی نمی کنه :thankyou: اگر نیاز داشتید پ خ کنید بهتون بدم یک لینکایی :-o نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ten_soldier 5 ارسال شده در خرداد 90 مرسی دوست عزیز .. اما ورژن های 2.5 و 2.6 هم با ie سازگار و هماهنگه من فکر کنم کرکش رو دارم میگردم براتون میزارم اگه پیدا کردم:heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در خرداد 90 دوست عزیز مشکل کرک نیست کرک منم دارم اینجا انجمن امکانات رایگان هست بخاطر همین نمی شه در این انجمن گزاشت در پیغام خصوصی به همدیگر بدید چون خلاف قوانین انجمن هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوستان این نرم افزار به جز کرک به لایسنس هم نیاز داره که من نیر نظر سایت سازنده لایسنس را ارائه میدهم تماس در پ.خ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر