omidnami 23 ارسال شده در خرداد 90 سلام و درود فراوان به دوستان در حال یک ارائه یک آموزش ویژه در بخش متوسط بودم که به سرم زد یک آموزش کوچک ولی کاربردی هم برای عموم قرار بدم چون ورود به بخشی که آموزش طراحی قالب جوملا درش وجود داره شرایط خواصی میخواد. پس من هم امروز این آموزش را اماده کردم برای عموم امید وارم لذت ببرید مقدمه / آرتیستیر چیست؟ آرتیستر یک نرم افزار است جهت طراحی قالب cms های معروف از جمله جوملا که با ارائه نسخه جدید"3.0" این نرم افزلر تغریباً کامل شده از آنجایی که طراحی با این نرم افزار بسیار ساده است نیازی به اموزش خواصی نداره پس یک راس میریم سوراق کد نویسی در فایل ها شروع به کار فایل index.php قالب را باز کرده و کد زیر را در قصمت "art-SHEET وارد کنید. دقت کنید من ماژل search را در art-sheet تعریف کردم چون میخوام یک موقعیت جدید در منو بار (nav )ایجاد کنمفایل template.css قالب را ویرایش کنید و موقعیتی که در فایل index تعریف کرده اید را به ان معرفی کنید.برای اینکار میتوانید از کدی شبیه به کد زیر استفاده کنید.div.module_search{ position: absolute; top: 245px; /* position */ left: 745px; /*position*/ z-index: 2; }میتوانید در صورت نیاز این موقعیت را زیبا تر کنید.inputbox_search{ width: 120px; height: 20px; background: #8bbbdd; border: solid 1px #6b9c6d; color: #333; }به همین سادگی......حال نوبت فایل نصب (templateDetails.xml) است که باید توسط کد زیر بگیم که چنین موقعیتی هم در فایل index.php وجود داره این کد را در قسمت وارد کنیدsearchاین بود کل آموزش نکات مهمکد ها را تایپ کنید.برای ویرایش فایل ها حتماً از دریم ویور استفاده کنید.روی قالبی روی سایتتان نصب کردید اقدام به تغییرات نکنید.حتماً از قالبی که ویرایش میکنید یک نسخه خام نگه دارید.پیروز باشید.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر