daryaie abi 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام روز خوش دوستان من از این ماژول استفاده کردم ولی یه مشکل دارم فقط مطالب به صورت اسکرول در می آیند ولی مطالب را در یک خط و تفکیک نشده نشان میدهد مثلا به این صورت 1. بانک ملی 2. بانک سپه من میخوام مطالبم در هر خط جدا نمایش داده شود این ماژول در حال حاضر در سایت www.sobhandoor.com سمت چپ فعال می باشد. با احترام. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در خرداد 90 شما در قسمت پارامتر های ماژول باید اقدام به تنظیم کنید اگر هم مشکلتان را واضح تر بیان کنید بهتر میتونم کمک کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
daryaie abi 0 ارسال شده در خرداد 90 شما در قسمت پارامتر های ماژول باید اقدام به تنظیم کنید اگر هم مشکلتان را واضح تر بیان کنید بهتر میتونم کمک کنم من کلیه تنظیمات را انجام دادم و شما برای اینکه متوجه شید من چی میگم آدر س سایتی که این ماژول درش فعال هست و گذاشتم www.sobhandoor.com خواسته ی من اینه که هر مطلب درون یک خط نمایش داده شود اتفاقی که الان داره می افته اینه که مطالب پیوسته قرار میگیرند. ممنون میشم توجه کنید. با احترام. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در خرداد 90 درود برشما شما در انتخاب ماژل اشتباه کرده اید کاری که خیلی از طراحان جوملایی انجام میدهند این ماژل همانطور هم که از اسمش پیداست خلاسه مطالب یک مجموعه یا بخش را نمایش میدهد برای اینکه مشتری های خود را در یک باکس اسکرول نمایش دهید باید از یک ماژل دیگر استفاده کنید. پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
daryaie abi 0 ارسال شده در خرداد 90 درود برشما شما در انتخاب ماژل اشتباه کرده اید کاری که خیلی از طراحان جوملایی انجام میدهند این ماژل همانطور هم که از اسمش پیداست خلاسه مطالب یک مجموعه یا بخش را نمایش میدهد برای اینکه مشتری های خود را در یک باکس اسکرول نمایش دهید باید از یک ماژل دیگر استفاده کنید. پیروز باشید سلام ممنونم از جوابتون امکانش هست راهنماییم کنید که در این رابطه چه ماژولی را باید استفاده کنم؟ با احترام. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در خرداد 90 دوست عزيز يا بايد از ماژول متن متحرك استفاده كنيد و اگر اين افزونه رو هم نداريد ميتونيد از از يه ماژول دستي استفاده كنيد و با اچ تي ام ال كدها رو هر طور كه دوست داريد بنويسيد موفق باشيددوست عزيز اگر خواستي بصورت دستي اين كار رو انجام بدي ميتوني از كدهاي زير استفاده كني direction="up" onmouseover="this.stop()" onmouseout="this.start()" scrolldelay="1" scrollamount="1"> ايران 1 ايران 2 ايران 3 ايران 4 ايران 5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز در ضمن این ماژولی که قرار دادید سرعت اسکرولش خیلی زیاده و اصلا کاربر نمیتونه مطالب شما رو بخونه شما باید این رو تنظیم کنید موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر