raminfa 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوستان چطور میتونم اسم تایتل سایتم رو عوض کنم مثلا اگر رضا هستش..بشه علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام شما میتونید وارد مدیریت بشید و از منوی بالا منوها رو انتخاب کنید و در ادامه منوی اصلی رو انتخاب کنید در سمت چپ قسمت پارامترهای-سیستم رو انتخاب و در اینجا تایتل مورد نطرتون رو وارد کنید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 اين مشكل را بايد در انجمن مشكلات عمومي مطرح ميكرديد. در مديريت سايت از منو بالا گزينه منوها و سپس منو اصلي را انتخاب كنيد و در مديريت منو اصلي منو صفحه اصلي را انتخاب كنيد و در قسمت پارامترها-سيستم كه سمت چپ قرار دارد عنوان صفحه اصلي را تغيير دهيد. همچنين در تنظيمات كلي توضيحات مربوط به سايت را تغيير دهيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raminfa 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 آقا باور کنید این چیزی که میگید تو جوملای من وجود نداره عکسش رو میزارم خودتون ببینید http://up.vatandownload.com/images/e03lmbk3wew3mlks3zlf.jpg نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در اردیبهشت 90 main menu همون منو اصلی میباشد وارد گزینه main menu شوید.... پیروز باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raminfa 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 این هم عکس Main menu اینجا هم نیست http://up.vatandownload.com/images/3qwjhbg4fblq6dofqrul.jpg نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در اردیبهشت 90 در همین تصویری که قرار دادید گزینه 4 صفحه اصلی میباشد که پس از ورود به این بخش از سمت جپ قسمت پارامترها-سيستم عنوان صفحه اصلي را تغيير دهيد. اگر میخواهید عنوان سایت را تغییر دهید باید وارد تنظیمات اصلی در منو سایت شوید. پیروز باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raminfa 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 آقا درست شد اشتباه از من بود سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر