aliramazani 1 ارسال شده در اردیبهشت 90 سایت تا دیشب درست بود ولی امروز یه مشکل براش پیش اومده. هیچ کدوم از مطالب ویژه توی صفحه اصلی نبودند. بعضی از آخرین مطالب که در موقیت ماژول ست شده بودند هم نبودند و کلا توی صفحه اصلی هیچی نبود. بعضی از لینکها مثل کاتگوریها هم با کلیک بر روی آن ارور 404 میده در حالیکه من کاری نکردم و همه چیز سرجاشه. وقتی روی یک منو برای ویرایش کلیک می کنم پیغام زیر را میده: 500 - یک خطا اتفاق افتاده است Missing field in the database: JTableMenu id. Missing field in the database: JTableMenu id. خطا در بارگذاری فایل Missing field in the database: JTableMenu id. وقتی خواست جوملا را از نو نصب کنم هم پیغام میده کوکی در مرورگ شما غیر فعاله در حالی که اینطور نیست! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در اردیبهشت 90 در مورد محتوا به احتمال زیاد مشکل با تاریخ انتشار مطلب میباشد لطفاً در بخش مدیریت مطالب برسی کنید..... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام قبل از هر اقدامی با ادمین سرورتون تماس بگیرید ببینید در سرور تغییراتی اعمال کردند یا خیر و مشکل رو بهشون گزارش کنید... اگر از سرور نبود همینجا پیگیر باشید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliramazani 1 ارسال شده در خرداد 90 دقیقا مشکل از سرور بود! مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر