omidnami 23 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام من یک مشکل خیلی فوری و بزرگ با کامپوننت ار اس فرم نسخه حرفه ای دارم زمانی که کاربر فرم را پر و ارسال میکنه در بخش مدیریت همه مشخصات درست است اما زمانی که میخوام خروجی اکسل از اطلاعات بگیرم همه مشخصات فارسی به صورت ؟؟؟؟؟؟ در میاد دیتا بیس را utf-8 همینطور فایل های زبان را..... ولی باز این مشکل وجود دارد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام در اين باره در انجمن بحث شده لطفا نخست جستجو نماييد. http://forum.joomina.ir/thread-2170.html?highlight=%D9%81%D8%B1%D9%85+%D8%B3%D8%A7%D8%B2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست عزیز من تازه کار نیستم ...... تمام این موارد هم انجام شده ولی جوابی نگرفتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 90 درود بر شما دلیلش اینه که اتصال به پایگاه داده بر اساس utf8 نیست هیچ راهی هم نداره مگر اینکه 1- از دیتابیس خروجی بگیرید 2- کلا این قسمت اسکریپت را عوض کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در اردیبهشت 90 توی فروم یک کامپیوننت برای این معرفی شده به نام xform این کامپیوننت از rsform و breezingform پشتیبانی میکند با uft8 هم مشکلی نداره لینک دانلود http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13056548701.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در اردیبهشت 90 آقایون خیلی ممنونم من همه این کار ها را از قبل انجام دادم یعنی هیچکس با این مشکل مواجه نشده....!!:exclamation::dodgy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saba26 0 ارسال شده در تیر 90 سلام. من هم دقیقا همین مشکلو دارم. لطفا اگر امکان داره راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز آخرین نسخه این فرم ساز را فارسی سازی و تاریخ جلالی را اضافه کردم و مشکل خروجی را هم برطرف کردم ------------------ ولی برای رفع مشکل باید کدهای خروجی را بهینه کنید در واقع بایدفایل اکسل دوباره کد نویسی شود. یک راه راحتتر این هست که از دیتابیس خروجی بگیرید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me_hdy 10 ارسال شده در تیر 90 بهترین گزینه برای این کار همون xform هست . بیشتر از انتظارتون امکان بهتون میده. راه دور نرین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر