Mkiani_EN 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام :cool: آیا امکان داره به ادیتور JCE به غیر از شکلک های خودش بازم شکلک اضافه کنم ؟؟ خیلی نیاز دارم ! اگه کد نویسی هم داشه باشه مشکلی نیست فقط بگین کجا ها رو باید عوض کنم یه چند تا مطلب هم خوندم درست متوجه نشدم لینکش رو میزارم هرکی متوجه شد یه توضیح کوچولو بده مرسی :thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در اردیبهشت 90 یه چند تا مطلب هم خوندم درست متوجه نشدم لینکش رو میزارم هرکی متوجه شد یه توضیح کوچولو بده مرسی :thankyou::thankyou: سلام دوست عزیز لینکش کو؟ :1: :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mkiani_EN 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 ببخشید یادم رفته بود http://tinymce.moxiecode.com/forum/viewtopic.php?id=4482 http://tinymce.moxiecode.com/forum/viewtopic.php?id=5976 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست عزیز ادیتور tinymce زمین تا آسمون با jce فرق میکنه توسایت رسمی jce برو یه سری الحاقات برای این ادیتور قرار داده که احتمالاً شکلک ها هم وجود دارن موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mkiani_EN 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 نیگا کردم چیزی نداشت برا ورژن 2 داشت که ورژن 2 هم بتاست و درضمن پلاگینش هم پولیه !!!!!!! و متاسفانه امکان خرید نیست !! آیا راهی هست که کلا بشه از یه راهی شکلک اضافه کرد ؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در اردیبهشت 90 من بهت پیشنهاد میکنم تاحد ممکن از jce استفادهنکنی بهت ckeditor را پیشنهاد میکنم ....... تا یک سال من هم با jce کار میکردم و متوجه شدم ضعف های زیادی داره پیروز باشی....... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mkiani_EN 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست عزیز من مشکلم شکلک هاست من ck هم نصب کردم با اون هم همین مشکل وجود داره !! اگه راه دیگه ای بلدین بگین !! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در اردیبهشت 90 تا اونجایی که من اطلاع دارم تمامی شکلک های موجود کد هایی هستند شبیه به :(/ و این کد ها درون یک فایل در کامپوننت وجود دارد که به احتمال قوی در سایت رسمی ادیتور شما در مورد این فایل توضیح داده شده..... در صورتی که نیافتید بگید من توکامپوننت یه نگاهی بندازم پیروز باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mkiani_EN 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست عزیز میشه یه نگاه بندازین بهم بگین تو سایت چیزی ننوشته ؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزیز این هم اون مطلبی که شما می خواستید http://www.joomlacontenteditor.net/forum/topic?f=48&t=17678&p=30854#p30854 موفق باشید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در اردیبهشت 90 امید وارم از این پستی که mogtabaa گذاشته کارتون راه بیوفته در غیر این صورت باید چند روز صبر کنید تا من فایل ها را نگاه کنم. پیروز باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mkiani_EN 0 ارسال شده در خرداد 90 دوست عزیز هنوز وقت نکردید ؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
i.from_iran 1 ارسال شده در شهریور 90 من بهت پیشنهاد میکنم تاحد ممکن از jce استفادهنکنی بهت ckeditor را پیشنهاد میکنم ....... تا یک سال من هم با jce کار میکردم و متوجه شدم ضعف های زیادی داره پیروز باشی....... سلام ببخشین پستو بعد از چند ماه آپدیت کردم.چه مشکلاتی بوجود میاد به jce ؟ نشده زیاد با این دو افزونه کار کنم. فقط در حد یک آزمایش عادی نصب کردم چه شکلی هستند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر