Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام خدمت دوستان. چند سوال راجب آرتیستر دارم. آرتیستر 3 بهتر است یا 1.6 ؟ آیا آرتیستر 3 تائید شده است؟ آیا نسخه 3 کرک و فعال سازی دارد؟ببخشید منظورم 2.6 بود نه 1.6 . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام طبیعتا نسخه بالاتر یک نرم افزار در اکثر مواقع بیشتر مورد تایید است اما در کل استفاده از آرتیستییر به هیچ وجه توصیه نمیشه. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 90 چرا؟ یعنی باید دستی طراحی کنم؟ لطفا یک آموزش معرفی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اردیبهشت 90 شما با استفاده از یک آموزش نمیتونید قالب دستی طراحی کنید،شما باید با html ,css آشنایی کامل و با php آشنایی مختصری داشته باشید. بهتر است از قالبهای آماده استفاده کنید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Alireza 2 ارسال شده در اردیبهشت 90 اما در کل استفاده از آرتیستییر به هیچ وجه توصیه نمیشه. سلام لطفا پاسختون رو مشروح تر بفرمایید. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اردیبهشت 90 اما در کل استفاده از آرتیستییر به هیچ وجه توصیه نمیشه. سلام لطفا پاسختون رو مشروح تر بفرمایید. یا علی دوست عزیز قالب های آرتیستیر از مکانیسمی غیر استاندارد استفاده میکنند که مشکلاتی رو ایجاد میکنه که مهمترینشون سرعت بسیار پایین این قالبها است. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 90 میشه یک نرم افزار معرفی کنید که از مکانیسمی استفاده کند؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در اردیبهشت 90 اگر طراحی قالب برای جولا را تازه شروع کردی و از html ,css چیزی نمیدونی همون آرتیستر برات خوبه ولی بهت پیشنهاد میکنم از آرتیستر 3 استفاده کنی که با ie6,7,8 سازگاری کامل داره یعنی در فلدر css 3 فایل جدید برای ie میسازه در صورتی که لایسنس خواستی یه پیام خصوصی به من بزن اینستال کد نرم افزارو بده من بهت میدم..... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 90 لایسنس دیگر چیست؟ منظورتون همان فعال ساز هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در اردیبهشت 90 آرتیستیر یه اکتیو کد داره یه لایسنس کد که وقتی شما اینستال کد را برای من ارسال کنی من جفتش را بهت میدم برای در یافت اینستال اگه نمیدونی چکار کنی بگو راهنمایی کنمدر ضمن اگه بطونی قالب های طراحی شده با آرتیستر را در نرم افزار دریم ویور ویرایش کنی میتونی قالب های حرفه ای ایجاد کنی.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 90 دریم ویوور چیست؟ چه کاربردی دارد؟ آیا مشکلات آرتیتستیر را حل می کند؟ دریم ویور چه کاری انجام می دهد؟ آیا مشکلات آرتیستیر را حل می کند؟ چگونه باید قالب را با دریم ویور ویرایش کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 90 دریم ویوور چیست؟،چه کاربردی دارد؟ یک نرم افزار برای کد نویسی به زبان های مختلف برنامه نویسی است آیا مشکلات آرتیستیر را حل می کند؟ این نرم افزار تنها برای کد نویسی استفاده میشود شما با هر نرم افزار کدنویسی میتوانید مشکلات آرتیستیر را حل کنید حتی notepad چگونه باید قالب را با دریم ویور ویرایش کرد؟ این جوابش 3 تا کتابه css , php , joomla framework نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maryjon 0 ارسال شده در تیر 90 سلام من یک سوال داشتم من با ارتیستر3طراحی کردم اما متاسفانه با ie7 مشکل داره و وقتی ماژول منو نصب میکنم میریزه بهم منوی را توی ie7 اما با فایرفاکس سالمه یک سوال دیگم اینکه واقعا قالب های ارتیستر سرعت پایین دارند؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر