alireza6926 0 ارسال شده در بهمن 97 باسلام خدمت دوستان عزیز بنده میخوام تو یکی از مطالب وبسایتم یک لینک بزارم برای دانلود ولی هرکاری میکنم این لینک ابی نمیشه که کاربرا بتونن راحت دانلودش کنن.لطفا اگه اطلاعی دارید راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در بهمن 97 13 ساعت قبل, alireza6926 گفت: باسلام خدمت دوستان عزیز بنده میخوام تو یکی از مطالب وبسایتم یک لینک بزارم برای دانلود ولی هرکاری میکنم این لینک ابی نمیشه که کاربرا بتونن راحت دانلودش کنن.لطفا اگه اطلاعی دارید راهنماییم کنید سلام دوست عزیز آدرس سایتتان و صفحه موردنظر را بگید را راحتتر و بهتر بتونیم کمکتان کنیم 1 واکنش ها : alireza6926 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza6926 0 ارسال شده در بهمن 97 آدرس سایت م htpp://sedayetoo.ir البته به کمک یکی از دوستان تونستم مشکلمو حل کنم ولی بازم یه سوال دارم، مثلا تو بعضی از سایتهای موزیک روی لینک آهنگ نوشته ۳۲۰یا۱۲۸ میخواستم بپرسم چطور میشه همچین کاری کرد، اگه راهنمایی کنید ممنون مشم❤ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در بهمن 97 3 ساعت قبل, alireza6926 گفت: آدرس سایت م htpp://sedayetoo.ir البته به کمک یکی از دوستان تونستم مشکلمو حل کنم ولی بازم یه سوال دارم، مثلا تو بعضی از سایتهای موزیک روی لینک آهنگ نوشته ۳۲۰یا۱۲۸ میخواستم بپرسم چطور میشه همچین کاری کرد، اگه راهنمایی کنید ممنون مشم❤ برای اینکار در اصل شما نباید بصورت دستی لینک بزارید بلکه باید با افزونه های مخصوص سایت های موزیک، افزونه های مخصوص اشتراک گذاری فایل های صوتی و تصویری و ... استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر